24 maart 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1712

Zo wauw, dat was met het weekje wel. Tijd om je even bij te praten, want we hebben elkaar weinig gesproken deze week zeg. Druk, druk, druk, maar dan in het kwadraat geloof ik. Zo zijn we dan ook de lente ingevlogen deze week, maar ik had eigenlijk dus helemaal geen tijd om daar bij stil te staan. En jeetje, nu zit ik hier last minute de terugblik te schrijven, want eerder had ik echt geen tijd. Oké last minute, het is nu geen 6.45 op vrijdagochtend, maar voor mij is donderdagavond ook last minute hoor. Meestal schrijf ik elke dag wel al iets…..

Maar eerst even terug naar vrijdag. Wat een topdag. De beste vriend van R ging trouwen met zijn grote liefde. En wij mochten daarbij zijn. In pak en een prachtige jurk. Ja wij, de mooie bruid deel ik hier niet ;)
Na een prachtige aankomst bij het landhuis met een gazon vol krokussen, een mooie ceremonie, een toost op het bruidspaar en de taart, het diner eindigde de dag met een fantastisch feest. Het was een topdag!Terugblik_1712
Zaterdag een beetje uitslapen, maar al snel weer op pad. T moet namelijk een nieuwe kast. De babykamermeubels schuiven door naar het neefje dat onderweg is. Dus wij zochten samen een kast uit.
De kinderen weer ophalen bij opa en oma en natuurlijk zorgen dat de kasten van T helemaal leeg zijn.
Zondag kwamen ze dan ook de kasten ophalen. En T moet het nu 2 dagen zonder kasten doen. Wel makkelijk, hij kan al zijn kleding nu zo van de vloer pakken…..

Oké de maandag was gewoon een maandag. Werken, heen en en weer fietsen, en in huis aan de slag. Dinsdag kwam de kast! Dus die werd door R en zwager in elkaar gezet. Bleven tante P en oom P ook gezellig even eten. Met door T gesneden capuchonnen. Beetje overdwars gesneden.
En hij is blij met zijn kast. Hij lijkt gelijk ook leeg. Ik heb direct winterkleding die hij niet meer droeg, aanwilde of eigenlijk al is uitgegroeid uit de kast gehaald. Waarschijnlijk ligt de kast snel weer vol. Ik heb nog een achterstand met het vouwen van de was deze week namelijk.

Terugblik_1712

Woensdag was het tijd voor het schooltheater. T zijn eerste. En ik hielp zijn invaljuf even bij het klaarzetten voor het optreden. Handig, want ik ken de klas ook goed. En voor de kinderen ook herkenbaar. Ze noemen me soms toch juf als ik T weg breng. Verder was het een waardeloze dag zeg. T kreeg het voor elkaar om zijn tas vesrtikt te laten raken in mijn fiets. Een hoop gevloek later, tas bevrijd en leeft mijn fiets nog. Ik vergat de voordeur achter me dicht te trekken, toen we naar Spaans gingen. Iets met snel weggaan nadat ik al 15 minuten probeerde de kinderen schoenen en een jas aan te laten trekken. Dus R schrok zich rot toen hij thuiskwam.

De week eindigen we bij T in de klas, als juf.
Pff en dan heb ik ook nog tijd gezien om er een aantal foto’s van te maken deze week. Nou ik ben nu wel ff klaar met deze week. Maar goed, morgen (als jullie dit lezen vandaag) mag ik nog een half dagje bij T voor de klas en dan is het weer weekend. Tijd om uit te rusten volgens mij ;)

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen