30 maart 2017 
in Shoppen
2 min. leestijd

Vandaag is roze....

Oké, ik moest echt shoppen. Nou ja moest…. Ik had voor de bruiloft van de beste vriend van R echt een nieuwe jurk nodig. Geoorloofd shoppen dus. Maar die nieuwe jurk was nog beste en beetje bloot voor een vrijdag in maart.
En ook al hadden we mooie dagen in maart, ik ben best een klein beetje een koukleum, dus er moest iets overheen.

Wit jasje of witte bolero

De meningen waren verdeeld. Het witte jasje of toch de bolero? Of wellicht geen van beide. Maar er moest echt iets over de jurk heen.  Na 2 proeffoto’s met geweldige sokken onder jurk, en vele meningen later, gingen we toch maar shoppen. Voor een ander beter bijpassend wit vestje.JurkTot op het laatste moment heb ik gewacht met beslissen. En ook naar buiten gekeken. De witte bolero is namelijk dunner dan het jasje. En uiteindelijk won het jasje de strijd, het was namelijk best nog fris, ondanks het prachtige weer.

Roze

In de zoektocht naar een ander wit vestje ben ik dus niet geslaagd, maar ik shopte nog wel een hele berg andere roze items. En eigenlijk was ik er helemaal niet naar op zoek. Zo werkt het altijd met shoppen hè. Maar omdat het allemaal roze is, vond ik het toch leuk om er een shoplogje van te maken.

Dus we starten met de jurk. Ik heb deze al eerder geshopt, en dan online. Eigenlijk alleen ideeën op doen, maar ja, dan zie je de jurk. In dit geval bij Zalando en verkocht! En nog in de sale ook!Terugblik_1712

Oké en toen dus echt shoppen, winkel in winkel uit. De mannen vonden het minder, maar A vond het geweldig. Dus zij scoorde bij de H&M ook nog even een toffe trui. Tja, die konden we niet laten liggen toch…Trui A
En ik zelf dus ook. 2 toffe truien in het roze. Ja, beetje saai, weer roze, maar 2 hele verschillende tinten.Truien van HM

Daarna toch nog even kijken bij de Vero Moda voor de jassen die ik zag hangen in de winkel. Ik heb immers al jaren geen fatsoenlijke zomerjas meer. Ik red met meestal wel met een poncho, vest of anders een omslagdoek, maar een jasje is toch ook wel fijn. En je raadt het al. Ik vond een fantastisch exemplaar, in weer een andere tint roze.Jas van Only

Voorlopig ligt er dus weer voldoende roze in mijn kast. Nu de zon nog even, om het roze ook wat vrolijker te laten lijken.
Oh en dus geen nieuw wit vest, of een nieuwe spijkerbroek, die moest er eigenlijk ook wel komen. Vervelend hè, voor die laatste moeten we dus echt nog een keer terug.

Hebben jullie ook zoveel roze in de kast?

Reactie plaatsen