06 juni 2017 
2 min. leestijd

Twinnen met ballerina's

Jaren geleden vond ik een paar zilveren ballerina’s. En het wonder geschiedde, ze waren en leuk en ik paste ze. Ik heb smalle voeten, dus meestal pas ik ze alleen met van die elastieken zijkanten en die vind ik dus niet zo tof. Of ik ben gedoemd tot schoenen met veters. Weinig instappers, espadrilles of ander soort schoen past aan mijn voet. Of ze waren me te duur. Voor ballerina’s weiger ik namelijk veel geld neer te tellen. Zoveel schoen is het nu ook weer niet. Het jammere van die mooie zilveren ballerina’s (uit het verleden) was dat ze stuk gingen…..en niet meer gevonden werden.

Zoektocht

Tot ik vorige week nieuwe vond. Niet dezelfde -ik had toen echt meteen 10 paar moeten kopen – maar wel een paar dat aan mijn eisen voldeed. Goedkoop, zonder elastieken zijkant, zilver (oké dat was niet perse een voorwaarde maar wel een pré) en ik pas ze.
Ik was de zoektocht eigenlijk al gestaakt, maar toch in elke winkel wierp ik wel even een blik op de ballerina’s en met name op de prijs. Beviel het, dan paste ik ze ook even. Zo kwamen we dus ook bij de H&M. Ik had namelijk nieuwe spijkerbroeken nodig. En die superskinny van de H&M vo

or maar € 19,99 vind ik nu eenmaal erg fijn zitten.
En zo liep ik dus tegen deze ballerina’s aan. Voor maar €10,-.Ballerinas HM

Twinnen met ballerina’s

A vroeg ook al een tijdje om nieuwe ballerina’s. Voor haar vond ik ook een paar leuke. Zilveren, met iets meer glitters dan die van haar moeder en een ronde neus met een strikje erop. Gelukkig had de Primark ze nog in de juiste maat. En voor €8,- is ook zij een paar goedkope en zeer gewenste ballerina’s rijker.
Ballerinas PrimarkNu is twinnen natuurlijk hot, jij en je kind in een bijpassende outfit. Nu doen wij dat meestal niet. Wij hebben niet veel mogelijkheden, hoewel mijn dochter haar outfits af en toe toch probeert af te stemmen. Spijkerbroek kleur, licht of donker, kleur shirt en wel of geen vestje. Maar echt twinnen is het nooit.

Met deze ballerina’s komt het toch ook weer een klein stukje in de goede richting. Allebei zilveren ballerina’s deze zomer. Prachtig toch?Twinning met ballerinas
En het belangrijkste ze lopen fijn! Ik denk dat ik ze deze zomer alleen nog maar afwissel met slippers. Kunnen we dat met de weergoden regelen?

Vind jij ballerina’s ook zo fijn?

Rob Alberts
Door

Rob Alberts

op 06 Jun 2017

De laatste foto ziet er leuk uit.Stormachtige groet,

Jasmijn
Door

Jasmijn

op 06 Jun 2017

Wat leuk!!! Haha, twinnen! Ik kon dat nog geen eens..of niet in die term. Toevallig waren mijn dochter en ik vandaag aardig matching.. ^_^ Beide spijkerbroek en spijkerjack aan. Hihi... Wat een leuke ballerina's, simpel maar toch anders. En wat fijn dat je nieuwe hebt gevonden die heerljik zitten en voor zo weinig joh. Goe gedaan ^_~ Liefs Mijntje

volgmama
Door

volgmama

op 07 Jun 2017

Top! Leuk om met schoenen te twinnen. Eens wat anders als jurkjes en shirtjes. Ik draag ook graag ballerina's.

JaJo-fotografie
Door

JaJo-fotografie

op 07 Jun 2017

Ze zien er super leuk uit, zeker naast elkaar. Ik heb ooit 1x een paar gehad maar het beviel me niet zo. Ik ga voor slippers of all stars (als het stormt) in de zomer.

Marijke
Door

Marijke

op 07 Jun 2017

All stars draag ik ook graag. Zeker met het weer van vandaag. Slippers zijn ook fijn.

Reactie plaatsen