27 december 2017 
in Thee
3 min. leestijd

Bijzondere smaken: buisje thee

Iets cadeau geven is altijd leuk. Maar ik vind het altijd nog best lastig om iets met thee cadeau te doen. Thee wordt vaak verpakt in van die saaie bruine zakjes. En dat is toch niet zo leuk om cadeau te geven.  Er zijn betere opties. Zo schreven we al eens een blog met leuke cadeau ideeën voor thee. En ook de beste thee die wij reviewen heeft altijd leuke thee verpakkingen om een leuk cadeau te geven. Maar nu hebben we nog een hele leuke voor je gevonden.

Cadeautje

Soms is het handig om een leuk cadeau te versturen. Een hart onder de riem, een verjaardag waar je niet bij kan zijn, of een vul maar een mooie reden in om een cadeau te versturen. En weet je wat dan fijn is? Dat het cadeau door de brievenbus past. En laat dat nu bij een leuke theeverpakking niet altijd mogelijk zijn. Gelukkig hebben we hier ook een leuke oplossing voor gevonden voor thee. Thee in een mooie, maar ook handige verpakking die door de brievenbus past.

Bijzondere smaken

Via Facebook ontdekten we de webshop van Bijzondere smaken. En daar vonden we een aantal leuke dingen die we mochten uitproberen. En dus ook deze leuke thee cadeautjes.
Bijzondere smaken is van Martine Maas en bestaat sinds april 2014 gestart met mijn webshop Bijzondere Smaken. Naast de webshop is ze ook de helft van Bijzondere catering. Veelzijdig en inderdaad bijzonder. Maar vandaag hebben we het dus over de thee.

Naast de bekende bruine zakjes met heerlijke theesoorten, verkoopt Bijzondere Smaken ook leuke buisjes met thee.  Ze staan op dit moment met zijn vijven in de webshop. Maar de Merry Christmas zal denk ik niet het hele jaar verkrijgbaar zijn. Maar de andere buisjes zijn voor vele gelegenheden geschikt.Bijzondere smaken_buisje thee

Buisje thee

Naast Merry Christmas staan er nog 4 andere buisjes in de webshop. “Liefs’, “Succes”, “Happy” en “Dikke knuffel”. Genoeg voor alle gelegenheden die je maar kan bedenken.
De buisjes zijn van glas en hebben een goede stop van kurk. Duurzaam materiaal. Is het buisje leeg, kun je hem dus gewoon weer vullen met thee of iets anders.
Wij kregen van Bijzondere Smaken de varianten Liefs, Dikke Knuffel en Merry Christmas toegestuurd.

Merry Christmas
De Merry Christmas is geen klassieke kerstthee met kruidnagel en sinaasappel. Het is wel een hele zoete thee. Een fijne afwisseling tijdens de kerstdagen.
Ook al komt deze blog net na kerst online, ik heb de thee pas met kerst geprobeerd. Dus ik kan nog niet veel over de smaak zeggen. Maar het buisje staat volgens mij ook heel leuk op de kersttafel, dus de review over de thee zelf moet ik je schuldig blijven.Buisje thee_Merry Christmas

Liefs
Liefs is echt een thee die je voor veel gelegenheden kan opsturen. Wie wens je nu geen liefs als je ze een cadeau op stuurt ;)
De thee die in het buisje zit is duidelijk herkenbaar. Een groene thee met citroen. Duidelijk herkenbaar aan de geur en de kleur van de theebladeren. Lekker verfrissend en eigenlijk een thee die bijna nooit fout is.Buisje thee_Liefs

Dikke knuffel
Het laatste buisje dat we mochten ontvangen is Dikke Knuffel. We kennen allemaal wel iemand die af en toe een dikke knuffel nodig heeft. En dan hoort daar natuurlijk een kopje thee bij. De thee in dit buisje is een hele zoete thee. De geur kan niet missen. Het is zwarte thee met kersen. Heerlijk, toch wel een van mijn favoriete zoete smaken.Buisje thee_Dikke Knuffel

Kortom heerlijke thee in een verrassend leuke verpakking.
Het enige minpuntje dat ik kan ontdekken is dat de soort thee niet op het buisje staat. En ook niet in de webshop. Dus stel ik zou Hanneke als verrassing een buisje thee cadeau willen doen en ik zou kiezen voor Liefs, dan zou ik haar niet echt een plezier mee doen. Zij houdt, vast als een van de weinigen, niet van citroenthee. Maar verder echt een topcadeau!

Waar te koop

Ja duh bij Bijzondere Smaken dus. Een buisje met thee kost € 2,99. En naast thee hebben ze nog veel en veel meer.
Binnenkort laten we je nog 2 producten zien!
Geef jij wel eens thee cadeau?

Leandra
Door

Leandra

op 27 Dec 2017

Wat een leuk cadeau! Deze ga ik aan mijn vriendin sturen, dikke knuffel, als hart onder de riem

Marijke
Door

Marijke

op 29 Dec 2017

Leuk, ben ook heel benieuwd wat zij er dan van vindt. Of ze net zo enthousiast is

Reactie plaatsen