28 augustus 2020 
in Review
3 min. leestijd

Thee cadeau

Kijk eens wat een supergaaf cadeau ik kreeg. En niet 1 cadeau, maar ik kreeg 2 keer thee cadeau. En van beide werd ik echt heel erg blij. Ik zal het je laten zien.

Greetz

Ik ga ervan uit dat je Greetz kent? Wij maken vooral zakelijk wel gebruik van ze. Een bloemetje, een fruitmand, voor elke gelegenheid hebben zij wel iets. Ook wijn, of gewoon een kaartje. Die kaartjes kennen we ook. Regelmatig maken we daar gebruik van, of krijgen we er 1 toegestuurd. Heel handig. Vooral in deze tijd waarin je toch niet altijd bij iedereen op bezoek kan en wil gaan. Met Greetz kun je er toch een beetje bij zijn.

Thee cadeau

Wat ik nog niet had gezien, is dat er ook hele mooie thee cadeaus zijn. En ik had de eer om er 2 te mogen ontvangen. Niet zomaar een pakje thee, maar echt cadeaus waarmee je punten kunt scoren bij een theeliefhebber.
Je kunt ook “gewoon” een lekkere thee uitkiezen, maar als ik een thee cadeau wil geven, dan zoek ik wel graag iets speciaals. Het moet bijvoorbeeld een beetje leuk verpakt zijn. Net als de deze buisjes thee.
Oh dat is een mooie vergelijking. Zoiets hebben ze bij Greetz ook. En volgens mij zelfs leuker.

Giftbox thee tubes met truffelchocolade

Goed ingepakt in bubbeltjes lag er een luxe cadeaudoos voor me. In de mooie zwarte doos met venster zag ik 2 grote buisjes met thee liggen en in het midden nog een andere heerlijke verrassing. Een doosje met chocola. Chocolade truffels in verschillende kleuren. En als we iets graag snacken bij een kopje thee, dan is chocola wel een onbetwiste favoriet.


2 buisjes thee dus, met 2 hele verschillende smaken. De Red Romance is een rooibos thee met framboos, rozenblaadjes en vanille. En doet de naar Red Romance dus zeker eer aan. En helemaal als je dit combineert met een stukje chocola.

Greetz Thee cadeau

Daarnaast mijn favoriet van dit moment: Just Jasmine. De naam zegt het al. Een hele rustige jasmijn thee. Perfect voor een zachte en bloemige smaak, die overigens vind ik, ook heel goed smaakt met chocolade. Zeker na het eten, als dessert vind ik dit een hele fijne combinatie.


In combinatie met de chique zwarte doos, is dit echt een super cadeau voor een theeliefhebber.
Helaas is hij op dit moment even niet verkrijgbaar via Greetz, maar er is nog veel meer keus.

Dutch tea Maestro Calm Down

Ik denk wel het mooiste theecadeau om te krijgen is de Dutch tea Maestro Calm Down.

Dit pakket ziet er zonder dat je weet wat erin zit al mooi uit. Het is een blik, en ik heb een zwak voor bewaarblikken, dus daar scoor je al punten mee. Als je hem openmaakt, zie je een zakje met groene thee. Het is een mix van 2 soorten aan de bladeren te zien. En daarna werd mijn aandacht al snel getrokken door de 4 kleine blikjes die er bij zaten.

Lemon balm (citroengras), chomomile (kamille), peppermint (munt) en blue cornflower and lavender (korenbloem en lavendel). Alle soorten zijn ons niet onbekend. Dit is niet zomaar even een kopje thee, hier kun je zelf je favoriete thee samenstellen.


Het boekje dat erbij zit, geeft een paar suggesties voor combinaties en hoeveel je dan moet gebruiken. Maar het is natuurlijk veel leuker om dat zelf te gaan proberen. En dan lekker veel thee te drinken om te kijken welke combinatie je het lekkerste vindt.
Oké dat verdient een extra blog met een paar extra combinaties. Reken maar dat we hier op een regenachtige middag een gezellige middag van gaan maken. En natuurlijk zal ik daar dan een mooi blog van maken.

Mee thee cadeau

Greetz zou Greetz niet zijn als er meer keuze is. De bovenstaande Dutch tea Maestro is er ook in in andere smaken zoals de Cheer Up. Maar er zijn nog meer mooie theecadeaus. En het mooiste is, elke paar maanden worden er dingen aan de collectie veranderd. Dit betekent dat je elke keer een nieuw cadeau kunt uitzoeken en mij dus ook met wat nieuws kunt verrassen. Goed idee toch?

Bestel jij wel eens iets via Greetz?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Op social media zijn deze artikelen te herkennen aan #mmtad

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 28 Aug 2020

Wat ziet dat er bijzonder leuk uit zeg! Ideaal dat je dit gewoon via Greetz kunt versturen.

Kiki Hasselton
Door

Kiki Hasselton

op 29 Aug 2020

dit is inderdaad leuk om cadeau te doen en als verrassing op te sturen

Sas
Door

Sas

op 29 Aug 2020

Dit ziet er heerlijk uit! Zeker leuk als cadeau te krijgen of geven :-)

Caroline
Door

Caroline

op 30 Aug 2020

Ja ontzettend leuk, heb mijn zus een theepakket cadeau gedaan via Greetz en dat was ontzettend leuk om te geven en voor haar om te krijgen per post.

Renata Feyen
Door

Renata Feyen

op 30 Aug 2020

Dat is inderdaad een heel leuk geschenkje - daar zouden ze mij ook mee blij kunnen maken :)

Bouchra
Door

Bouchra

op 31 Aug 2020

Wat leuk om te geven, zeg! Ik ken veel mensen die hier heel blij mee zouden zijn.

Saskia
Door

Saskia

op 31 Aug 2020

Leuk om zo iemand te kunnen verrassen met een pakketje thee. Ik verstuur eigenlijk alleen nog een kaartje via Greetz. Een cadeau erbij heb ik nog nooit gedaan. Maar eigenlijk wel leuk om een keertje te doen.

rachel
Door

rachel

op 20 Sep 2020

het is een heel leuk concept en heb het al eens kado gedaan :D

Frederique
Door

Frederique

op 03 Oct 2020

Mooi verpakt zeg, erg leuk als cadeau!

Sherry
Door

Sherry

op 05 Oct 2020

Wat een leuk concept. Ik zou dit nooit cadeau kunnen doen. Ik gebruik het zelf dan ;)

Marijke
Door

Marijke

op 07 Oct 2020

Hahahaha ja dat heb ik ook wel een beetje. Maar dat wordt dus er gewoon 1 extra aanschaffen.

Reactie plaatsen