02 mei 2016 
in Mama
2 min. leestijd

Moederdag is thee cadeau!

Geef jij ook al stiekem hints dat het weer bijna Moederdag is? En wat wil je dan graag ontvangen? Vorig jaar vertelde ik al dat de mooiste cadeaus niet te koop zijn. En eerlijk gezegd blijft dat nog steeds zo. Maar als je dan toch echt een cadeau wilt, of ze willen nu echt een cadeau voor je kopen? Natuurlijk dat kan ook. En ik koos een paar leuke cadeaus uit. En natuurlijk hebben ze te maken met THEE.

Thee

Wij vinden iets met thee, altijd een goed idee. Daarom kozen we een paar leuke cadeaus uit. Kleine grappige thee gerelateerde dingen. Geen overdreven grote cadeaus, maar allemaal onder de €20,- En ze geven je thee net even ietsjes meer dan gewoon een kopje thee!

Cupkes

We beginnen bij Cupkes, een van onze favoriete thee winkels.
Een leuk cadeausetje met 2 blikjes thee met hele leuke Geisha’s op de zijkant van het blikje. En natuurlijk de blikjes gevuld met 2 lekkere smaken thee.Cupkes Geishablikje en thee

Geen fan van losse thee? Of geen zin in geknoei met het vullen van zakjes, thee-eieren enzo. Dan verkoopt Cupkes ook gewoon makkelijke Unimugs. Een glazen mok met een chique plastic filter en deksel. In de zomer ook te gebruiken om ijsthee of fruitwater mee te maken.

Theehouders

Op cadeau.nl vonden we 5 verschillende grappige thee gadgets. Er zit er vast wel 1 bij die je leuk vindt.

De fishermen zijn vier verschillende vissers die met jouw theezakje vissen, tot de thee sterk genoeg is. Ze zijn zeer rustgevend om naar te kijken.
Fishermen

Mr Tea hangt heerlijk met wat thee in jouw theekopje te chillen. Tot de thee klaar is natuurlijk. Dan haal je hem er gewoon weer uit. En geniet jij van je kopje thee.
Mr tea

Een vissend mannetje en vrouwtje gezellig samen op de rand van jouw theekopje aan het vissen. Gezellig! En rustgevend. Zonder dat je zelf langs de waterkant hoeft te zitten.
Vissend stel

Help een Haai in mijn thee! Met dit grappige thee-ei kan je dat zomaar gebeuren. Zie je hem al zwemmen in jouw grote mok?
Haai in de thee

Welke is jouw favoriet?

Reactie plaatsen