17 maart 2018 
in Thee
1 min. leestijd

Happy Friday Thee

Oh ik was al dol op vrijdagen, de start van het weekend. Maar nu nog meer… Ik heb echt een nieuwe liefde gevonden. Eerlijk gezegd moet een thee voor mij nog steeds wel het liefst thee bevatten, en niet alleen bestaan uit andere ingredienten. Al maak ik voor kamillethee ook al een uitzondering. Maar voor deze maak ik dus ook heel graag een uitzondering.

Vakantie en zomer

Al zodra ik de verpakking openscheur komt een tropische verrassing mij tegemoet. Heel veel tropisch fruit met een vleugje citrus! En eigenlijk ben ik al verliefd. Ik kan echt uren aan deze verpakking ruiken. Zoet maar toch niet overdreven zoet. De thee ruikt naar zomer en vakantie.

Een snelle blik op de inhoud leert mij dat ik papaya, ananas of mango herken. Ook stukjes limoengras en appel. Verder moet ik even spieken op de verpakking.
Ik zit er niet ver naast. En er zit zowel ananas als mango in. Heerlijk!Happy Friday thee

Ingredienten: appel, ananas, mango, papaya, limoengras, rode bietjes, passiebloem kruid, appelbes, blauwe korenbloem, cranberries, ginko en natuurlijke aroma’s

Vandaar dat deze thee naar zomer en vakantie ruikt. Al die heerlijke tropische vruchten zorgen voor een tropische verrassing.

Tropische thee

Na het trekken van de thee wacht me nog een tropische verrassing. De thee ziet er uit als een tropische cocktail. En mooie roze kleur. Stiekem ben ik nu toch een beetje huiverig voor de smaak. De roze kleur doet mij namelijke denken aan Hibiscus. En dat geeft meestal een beetje een zure smaak. Ook al ben ik dol op zuur, niet in mijn thee.Happy Friday thee

Maar ook nu geen teleurstelling. In tegendeel zelfs. De thee ruikt wel minder dan de thee die net uit de verpakking komt, maar de smaak is heerlijk. Zoet, maar niet te zoet. Tropisch. Eigenlijk net limonade of een heerlijke cocktail.

Happy Friday thee

Wat mij betreft is de naam Happy Friday thee nog te zwak voor deze thee. Hoewel het een heerlijke thee is om als cocktail het weekend mee in te luiden, had hij ook tropische cocktail mogen heten. Ik ben ook heel benieuwd hoe deze thee als ijsthee zal smaken. Ik vermoed dat het een heerlijke zomerse gezonde limonade is.
Dat gaan we op de eerste mooie zomerdagen dan ook zeker uitproberen!

Ook een Happy Friday thee? Je koopt haar (ik vind dit echt een vrouw) bij Cupkes. € 4,95 voor 50 gram.

Reactie plaatsen