07 juli 2018 
in Thee
1 min. leestijd

Bloesem thee

Oké dat zeg ik natuurlijk niet snel, maar na 2 dagen ziek te zijn geweest, met een buikgriep en niets te hebben gegeten, was ik thee gewoon zat. Ik heb 2 dagen bijna alleen op thee geleefd, en dan word zelfs ik thee zat. Nu heb ik deze dagen ook alleen maar een slappe english blend gedronken, dus het was hoog tijd voor wat anders.

Rustgevend of wat sterker

In de voorraad proefmonsters van Nicole’s Choice zocht ik naar een passende thee. Zou ik voor een wat sterkere smaak gaan of een meer rustgevende. Ik koos uiteindelijk voor de Bloesem thee. Op de naam afgaande een rustgevende thee, maar wel met een heerlijke smaak, denk ik.
Als ik het zakje openmaak zie ik een sterkere thee. Zwarte thee, duidelijk, met mooie gele bloesem erin. Terwijl ik toch meer kamille of andere bloemetjes had verwacht. Dus toch een sterkere thee.

De exacte ingredienten:

Groene en zwarte thee, jasmijn-, rozen- en osmathusbloesem

Oké ook groene thee dus, en verschillende bloesem.Bloesem thee_Nicoles Choice

Bloesemthee

De thee ruikt inderdaad naar rozenbloesem. Ik vind dat in thee altijd heel lekker ruiken. En daarnaast is Jasmijnthee ook altijd erg lekker. Dus ik ben benieuwd naar deze thee.
De thee ziet er heel mooi uit. Niet te donker door de zwarte thee, de invloeden van de groene thee zijn goed zichtbaar. En hij ruikt heerlijk naar rozen.Bloesem thee_Nicoles Choice
De smaak is ook dan precies zoals je hem verwacht. Beetje zwaarder door de invloed van de rozenbloesem.

Een blijver, en voor mij een heerlijke afwisseling na alle slappe thee van de week. En een goede vervanger voor de Asian White & Rose die ik regelmatig drink als ik bij de tennis ben. Deze variant is dus nog beter eigenlijk,  vanwege de meerdere bloesems. En nu weet ik even niet de ingredienten van de Lipton thee, maar losse thee is altijd beter zou ik zeggen.

Reactie plaatsen