25 november 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Adventskalender voor de theeliefhebber

De periode voor kerst vind ik altijd erg gezellig. Gordijnen dicht, kaarsjes aan, kopje thee erbij. En na het uitzwaaien van Sinterklaas natuurlijk weer het neerzetten van de kerstboom. Hoewel die boom hier altijd pas laat staat, leven we wel altijd toe naar kerst. Ook al staan we wat minder stil bij advent dan vroeger thuis en op school, we hebben eigenlijk altijd wel een adventkalender in huis. Nou ja de kinderen dan . Maar nu heb ik ook een leuke gezien voor de mama die eens wat anders wil dan een van met nagellakjes en aanverwante zaken. Want hoe leuk die ook zijn, soms zoek ik misschien toch wat me-time. En nu heb ik een perfecte adventskalender gevonden.

24 dagen

De adventsperiode telt officieel 4 zondagen, maar kan wat wisselen in precieze lengte, omdat de begin datum wisselt. De laatste dag van advent is altijd 24 december.
In adventskalenders wordt eigenlijk altijd wel gerekend met 24 dagen. Dat betekent dat je vanaf 1 december tot en met 24 december elke dag 1 vakje van een kalender mag open maken.
Of in het geval van de kalender die ik heb gezien, elke dag een zakje, en dan genieten!adventskalender

Thee

Ja we hebben een hele leuke adventskalender gezien bij Nicole’s Choice. Je weet wel die van die heerlijke thee en gezonde bakmixen. Nicole heeft een hele leuke adventskalender samengesteld met 24 verschillende soorten thee. Als je deze besteld krijg je 24 zakjes losse thee, genummerd, zodat je precies weet op welke dag je welk zakje mag open maken. Elk zakje bevat genoeg thee voor 2 koppen, dus je kunt ook gezellig samen genieten van deze kalender.adventskalender

Goede voornemens

Ben jij ook altijd slecht in het kiezen van de lekkerste thee soort? Of wil je ze gewoon allemaal proberen? Dan is dit dus de kans om 24 verschillende soorten uit te proberen. Zo kun je in 2018 gelijk je eerste goede voornemen om meer losse en gezonde thee te drinken waarmaken. Je hebt dan genoeg soorten geproefd om daarna een bestelling te plaatsen van de thee die jij het lekkerste vindt.

Stiekem vind ik het wel jammer dat ik nog veel smaken te reviewen heb van Nicole, want ook voor mij had dit een ideaal cadeau geweest op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas. Want dat kan natuurlijk ook. Vraag hem voor Sinterklaas of kerst, en je hebt gelijk 24 soorten om te testen!

Je kunt de adventskalender kopen voor € 17,95

Reactie plaatsen