13 juli 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Winactie met Nicole's Choice- Gesloten

Jullie hebben de afgelopen weken mee kunnen genieten van al die heerlijke thee’s die wij mochten proeven van Nicole’s Choice. Zo hadden we de Spice Me Up, de Royal Berry, de Zoethoutthee, Lemon Like, Fruity Boost, Sweet Dragon, Puur Rooibos en de Honeybush thee. En wij begrijpen heel goed dat jullie enorm trek hebben gekregen van al die lekkere theesoorten. Daarom hebben wij een hele leuke winactie in samenwerking met Nicole’s Choice. Wij mogen namelijk een starterspakket verloten.

Wat zit er allemaal in?

Dat hangt af van het pakket dat je kiest. Er is keuze uit een pakket met zwarte thee, rooibos thee, groene thee, bloemen, kruiden thee met en zonder zoethout. Daar zit voor een ieder wel iets tussen toch?

winactie Nicole's Choice

Het pakket bevat twee smaken in je keuze (dus groen, zwart, etc) en je mag nog zelf een proefzakje naar keuze kiezen. Tevens krijg je een maatschepje en theezakjes om je thee in te doen.

En wat moet je daar dan voor doen?

Nou je moet natuurlijk van thee houden!

Geef onze Facebookpagina een “like”, daar laten wij namelijk weten wie het pakket heeft gewonnen.

Je doet alleen mee als je een berichtje achter laat op ons blog of op Facebook onder dit bericht. Anders weten wij niet wat jij graag wil winnen of dat je graag wil winnen. Dus in het berichtje geef je op welk pakket het helemaal is voor jou en wij vinden het leuk als je vertelt met wie jij de thee zou gaan drinken als je wint. Wij drinken de thee vaak met elkaar en met onze dochters. Wij vinden het leuk om te weten met wie jullie je thee delen.

Als je de facebookpagina van Nicole’s Choice ook een like geeft maak je meer kans. Bovendien verloot zij zelf ook regelmatig leuke dingen. Dus als je bij ons dan niks hebt gewonnen kan je het daar gewoon nog een keer proberen.

Omstreeks 21 Juli gaan wij een winnaar trekken dus zorg ervoor dat je voor die tijd mee hebt gedaan. Want te laat is te laat.

Inmiddels is de winnaar bekend. De uitslag is te zien via dit filmpje.

Anita H.
Door

Anita H.

op 13 Jul 2017

Ik ding graag mee voor de kruidenthee zonder zoethout. Thee drink ik meestal alleen en soms met een vriendin of mijn zus.

Sylvia
Door

Sylvia

op 14 Jul 2017

ik zou het starterspakket zwarte thee willen winnen aangevuld met dragon fruit

gea
Door

gea

op 15 Jul 2017

Wauwie? Bij mijn koninklijke theepot en kopje zou ik mrt koningin Máxima willen kletsen en verhalen over de kinderen uitwisselen. Gráág een diva pakket & groene thee bloemen thee zonder zoethout isss mmm welkom Tuurlijk migen mijn theemonenten .met mijn dochter & 2 zonen ook niet over geslagen worden.

Sharon de Ridder
Door

Sharon de Ridder

op 17 Jul 2017

Wat leuk! Ik ben een echte theeleut, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Ik maak graag kans op het bloementhee starterspakket!

Marian Zw
Door

Marian Zw

op 17 Jul 2017

Heerlijk een bloemen thee of iets met zoethout. Ik loot heel graag mee. De theepot staat hier elke avomd op tafel en een nieuwe smaak proberen is altijd fijn

Lieke van Veen
Door

Lieke van Veen

op 18 Jul 2017

Ik doe graag mee voor het starterspakket zwarte thee met als extra zakje de Miss Mango thee. Ik heb nog nooit thee van Nicoles Choice geprobeerd, maar ik zou het graag drinken samen met mijn vriend. Ik heb beide facebookpagina's (lieke van veen) geliked.

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 20 Jul 2017

Leuke winactie. Ik drink eigenlijk altijd Pickwick thee en dan zie je de theeblaadjes helemaal niet!

capitalmonday
Door

capitalmonday

op 20 Jul 2017

Wat een heerlijke actie! Ik doe mee voor het Rooibos pakket. Dit is echt een thee die je ieder moment van de dag kunt drinken. Helemaal top!

Sherry
Door

Sherry

op 20 Jul 2017

Ik doe mee. Jouw facebookpagina had ik al een like gegeven.

Tessa
Door

Tessa

op 20 Jul 2017

Ik ben dol op thee en mn kruideninfusions. Jasmijnthee is ook een favoriet! Ik zou graag een groene thee pakket willen willen winnen en dan een proefzakje met iets van jasmijn. Ik volg Nicole al een tijdje, dus daar kan ze vast wel wat lekkers bij bedenken!

Karen - Dressing in Labels
Door

Karen - Dressing in Labels

op 20 Jul 2017

Veel succes iedereen! Ik ga passen voor deze wedstrijd vermits ik zelf niet zo van thee hou!

Lifebyjess
Door

Lifebyjess

op 20 Jul 2017

Jaaaa thee liefhebber to the max hier! Ik wil heel graag een groene thee starters pakket winnen!

Pink it
Door

Pink it

op 21 Jul 2017

Wat een leuke win actie! Ik sla zelf even over, maar wens iedereen veel succes x

Fleur
Door

Fleur

op 21 Jul 2017

Ik drink veel te weinig thee (vaker koffie), dus zou het zeker mijn leven wel eens willen beteren met dit start pakket

Daphne
Door

Daphne

op 21 Jul 2017

Leuke winactie, ziet er super lekker uit allemaal! Mijn favoriete drankje!

Reactie plaatsen