27 april 2017 
in Review
1 min. leestijd

Nicole's choice thee

Ik houd niet van zoethoutthee. Die van de merken die ik ken, vond ik nooit lekker in elk geval. Nu viel ik een keer in op een school en van een van mijn collega’s daar kreeg ik de vraag of ik ook een kop van haar thee wilde. Nu had ik geen idee wat voor thee het was, maar ik zei wel ja. Alternatief was, alleen heet water en een zakje beneden halen in de lerarenkamer. Leek me niet het beste plan. Dus ja ach, wat voor thee zou me nu niet kunnen bevallen?

Het thee-ei belandde in mijn kop en ik was verkocht. Wat een heerlijke smaak. Zoethout, kon niet missen, maar dan echt en puur. Klopte ook, want het was pure zoethout thee. Uit mijn hoofd gezegd haalde zij hem bij “De Tuinen”.
Maar dat was voor Nicole’s Choice bestond. Nicole richtte haar shop pas in december 2016 op. En alles wat je er kan kopen is een gezondere keuze. Alle producten zijn vrij van geraffineerde suikers, E-nummers of rare ingredienten.
Natuurlijk keken wij naar de thee. En zo kom ik dus weer terug op de zoethout thee.

Proefpakket

Van Nicole ontvingen we een proefpakket met verschillende smaken thee. We mochten zelf onze voorkeuren doorgeven. We kozen voor zeer uiteenlopende smaken. Waaronder een aantal rooibos, een paar soorten met prachtige namen en natuurlijk dus de zoethout.

Nicoles Choice
Met 8 verschillende smaken was het wel een hele klus hoor dat proeven. Maar, wij hebben er definitief weer een super adres bij voor overheerlijke thee. Dus binnenkort Fruity Boost, Royal Berry, Lemon like en nog 5 andere smaken op Mama’s met thee.

Review? Een ritueel

Oké en 8 soorten thee reviewen in 1 blog is wat veel. De afzonderlijke soorten verdienen meer dan een paar regels. Zeker omdat proeven bij ons beiden en met de kinderen een soort ritueel is, ruiken, proeven, raden, opzoeken en dan nog een keer proeven. En natuurlijk het oordeel. Lekker of niet lekker.
Een gezellige bezigheid. En zo is er over elke thee best veel te vertellen.
Maar redden we dan een blog per thee?
Tot nu toe wel. De komende tijd kun je dus weer heel veel reviews verwachten van thee. Met een uitgebreide beschrijving van de thee, en onze ervaringen.

Houdt mama’s met thee dus goed in de gaten!

Reactie plaatsen