28 mei 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Patricia

Spruiten en thee? Ja hoor, bij Paricia van Ondeugende spruit wel. Niet die groene gokken wij, hoewel er nergens staat dat ze die niet lekker vindt. En haar favoriete thee moment? Daar lees je vandaag alles over in deze nieuwe aflevering van het Favoriete theemoment van…

Wie ben je?

Ik ben Patricia, een 30ster die niet weet wat ze later worden wil. Georganiseerde chaoot en bloggende moeder van 2 ondeugende spruiten. Tussen de vieze luiers en opvoed taferelen door blog ik op www.ondeugendespruit.nl over must-haves, DIY juweeltjes en moederschap perikelen. Ik woon samen met mijn 3 mannen in Rockanje.
Onze 2 spruiten zijn 3 1/2 en 1 1/2 en vormen een grote inspiratiebron voor mijn blog.

Wanneer drink je thee?

De ochtend begin ik met 2 kopjes koffie om een beetje op gang te komen, maar de rest van de dag drink ik grote koppen thee. Ik denk wel zo minimaal 4 op een dag.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik gebruik eigenlijk altijd zakjes. Ik heb wel een thee ei in huis, maar bij ons in de supermarkt is het thee assortiment jammer genoeg niet heel erg groot.

Wat is je favoriete thee?

Chaimix thee en als ik er echt een feestje van maak met een lepeltje honing. Favoriete theemoment Patricia

Wat is je favoriete merk thee?

Zonnatura thee is op dit moment favoriet.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een grote mok van de HEMA.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik ben gek op koekjes. Stroopwafels en alle koekjes met chocolade zijn favoriet. Als ik weer een periode heb dat ik op mijn eten let, kies ik voor verantwoorde volkoren koekjes. Al moet ik er wel eerlijk bij zeggen dat ik dan gerust een hele rol op eet….

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Niet de enige, wel de grootste! Mijn vriend drinkt soms ook een kop mee voor de gezelligheid.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Poeh…ik ben niet zo BN’er minded! Ik heb er daarom lang over nagedacht, maar ik kan niet iemand bedenken met welke BN’er ik een kop thee zou willen drinken. Ik zou wel erg graag weer eens een kop thee drinken met vriendinnen die ik de laatste tijd veel te weinig zie. Kunnen we weer eens goed bijpraten en heerlijk lachen!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Wanneer beide spruiten op bed liggen en ik even kan zitten zonder iets te moeten. Me-time!

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Patricia

Reactie plaatsen