arrow_drop_up arrow_drop_down
4 mei 2021 
in Mama

Moederdag 2021 inspiratie + winactie

Vandaag is het weer moederdag. Ik vermoed dat T aan het einde van de dag wel weer zal denken. “Oh fijn dat hij voorbij is, dan kan jij morgen alles weer doen mama.” Toch is hij al weken bezig met moederdag. Op school is er voor de meivakantie namelijk al een cadeau gemaakt dat ergens in de zooi op zijn kamer verstopt zal zijn. En hij kijkt al reikhalzend uit naar de dag dat hij een mooie roos wil kopen. Voor hem hoort dat er echt bij.

Zijn zus is al weken aan het vragen wat ik nu voor Moederdag wil hebben. Vorig jaar kreeg ik een mandje met allerlei verzorgingsproducten en een boekje met mooie zelfgeschreven quotes. Ook ben ik de afgelopen jaren al flink verwend met sieraden. Met name sieraden van KAYA Sieraden zijn hier al regelmatig met diverse gelegenheden verschenen.
Naast Moederdag zijn de kerstdagen de perfecte gelegenheid om sieraden cadeau te doen.

Moederdagsieraden

Moederdag is natuurlijk de ultieme gelegenheid om een moeder- dochter sieraad aan jezelf en je dochter cadeau te doen. Of aan je eigen moeder.
Wat dacht je van deze Wenskaart ‘De liefde tussen een moeder en dochter is voor altijd’ met twee kettingen? Heel leuk om cadeau te doen en een herinnering voor later.

Of de 3 Generaties Armband ‘Jasseron’. Een voor oma, moeder een dochter. Een perfect geschenk voor Moederdag aangezien je gelijk 3 generaties bereikt.

Maar ook de Armband ‘Connected’ beschikbaar in baby-, kinder- of damesformaat vind ik zeer passend voor moederdag.

KAYA Sieraden

Ook leuk is een set van ringen met geboortestenen. Ik heb ze zelf voor kerst gekregen met de geboorte stenen van juli en februari. En ik draag deze dagelijks.

KAYA Sieraden

Voor aan een bestaande ketting of armband is een bedeltje ook erg leuk. Wat dacht je van Bedel met Vingerafdruk Hartje. Een vingerafdruk is uniek. Hoe leuk is het dan om je zoon/dochter voor altijd bij je te kunnen dragen. Ook als dat bijvoorbeeld niet meer kan, maar je wel de vingerafdruk hebt.

Een variant hierop is ook erg mooi. De Zilveren Bedel met Vingerafdruk, staat ook erg mooi aan een bedelarmband. En leuk om met meerdere kinderen er dan meerdere verspreid over een armband te hebben hangen.

KAYA Sieraden

En dan gecombineerd met een bedeltje met een geboortesteen.

KAYA Sieraden

Andere sieraden

Natuurlijk hoef je niet perse sieraden dames gerelateerd aan Moederdag te vragen. Je kunt ook eens kijken bij de lentecollectie. Zelf vind ik de ring Blaadje of Little bird erg mooi. Of wat denk je van deze vergulden bloemetjes?

KAYA Sieraden

Je kunt echt alle kanten op.

Winactie

Omdat het vandaag Moederdag is, mag ik 2 moeders, dochters, of gewoon dames blij maken met een shoptegoed van € 30,- voor KAYA Sieraden.
Wil je kans maken? Reageer dan voor 16 mei hieronder op het blog of op het actiebericht op onze Facebookpagina, of op Instagram.
Laat ons in je reactie weten welk sieraard je zou kiezen, dan stoppen we een lootje voor jou in de spreekwoordelijke hoge hoed. Als je iemand tagt op Facebook of Instagram kun je je winkans vergroten. Je krijgt dan een extra lootje.

Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
NB Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking met KAYA Sieraden.

Reactie plaatsen

Koekje bij de thee?