23 september 2023 
in Thee
2 min. leestijd

De leukste cadeautjes voor theeliefhebbers

Het is al weer enige tijd geleden dat we in de de wereld van leuke theecadeautjes zijn gedoken.  Een van de betere winkels op het gebied van thee is toch altijd wel Simon Lévelt. Daar halen we regelmatig lekkere thee vandaan. En zij hebben ook hele leuke cadeautjes. Ik keek ook eens rond op de website, want het is soms toch makkelijk om online iets te bestellen. Iets met druk met werk, sport en dat soort dingen.

Losse thee

Natuurlijk losse thee. Want zoals je weet is dat gewoon eigenlijk veel lekkerder. Maar veel mensen, en stiekem ik zelf ook, vinden nog steeds een theezakje een stukje gemak. Soms maakt dat de drempel om losse thee cadeau te geven een beetje hoger. 

Hoeveel thee moet er nu precies in? Ik houd niet van losse blaadjes die in mijn water zweven en die ik dan per ongeluk op drink. Wij gebruiken voor dat eerste nu al een aantal jaar een theelepel en iedereen bij ons thuis heeft inmiddels zijn favoriete thee-ei of filter om de losse thee in te doen.

Dus als je losse thee cadeau wil doen, dan geef je er toch gewoon ook een leuk thee-ei of een fijn filter bij cadeau.


Cadeau keuze thee

Weet je al wat de favoriete theesmaak is? Dan is het makkelijk kiezen. Weet je dat niet, dan kun je er voor kiezen om meerdere smaken cadeau te doen. Een proefpakket met theeclassics is dan wellicht een goede optie. Earl grey, rooibos en Jasmijn thee, Alle drie heel verschillend. En inclusief papieren theefilters, zodat iedereen dit ook direct kan gebruiken. 

Het proefpakket met theespecials met groene thee, oolong thee, witte thee en zwarte thee is ook een heel leuk pakket om kennis te maken met verschillende smaken thee.

Liever kruidenthee cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. Kamiille, gember, yogi en citroen. Handig voor als je geen verse kamillebloemetjes kan krijgen voor je thee, of als de gember net op is.....

Of nu de herfst in volle hevigheid is losgebarsten en je 's avonds weer met een kop thee op de bank wil zitten. Lekker gordijnen dicht, Netflix aan, dan is een herfstthee ook erg lekker. Simon Lévelt heeft op zijn website een herfstthee cadeau, met bewaarblik en papieren filters of in plaats van bewaarblik met chocola

Wil je iets bijzonders geven, dan vind ik theebloemen echt heel leuk om te geven (ook om te krijgen). Het effect dat deze bloemen geven in heet water is alleen al een feestje. Bijna zonde om het dan op te drinken omdat de bloem dan weer helemaal in elkaar zakt.

Dat zelfde gevoel krijg ik ook altijd bij Jasmijn parels. Zoals zij zich ontvouwen in het water, het maakt het zetten van een lekkere kop thee toch een beetje meer een feestje dan het al is. Niet geschikt om met papieren filter te doen, dan ben je het effect van het ontvouwen kwijt natuurlijk.

Al deze mogelijkheden beter bekijken? Dat kan op de site van Simon Lévelt. Zij hebben een speciale pagina ingericht voor de theecadeaus. De opties beter bekijken en gelijk bestellen natuurlijk. 

Theecadeau_ Simon Lévelt

Theekeuze hulp

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Dan kun je op de website ook de Theekeuze hulp doen. Met een paar snelle vragen helpt deze hulp je door de oneindige keuzes heen. Zoek je een speciale thee voor de ochtend, dan vink je aan dat je het liefst in de ochtend thee drinkt. Voorkeur voor bepaalde smaken? Dan kun je dat aanvinken en dan komen er andere keuzes uit. Niet alleen voor hen die nog geen idee hebben van hun favoriete smaak, maar ook als je dus iets zoekt voor een bepaalde gelegenheid of gewoon eens iets andere wilt proberen. 

Wat is op dit moment jouw favoriete thee?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Reactie plaatsen