15 april 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Jennifer

Vandaag drinken we thee met Jennifer. Heel enthousiast mailde ze ons terug, en met het maken van deze post (ik neus dan ook altijd even flink op de site van degene met wie we theedrinken) schrok ik van haar bericht. Ze zou misschien stoppen met bloggen. Nu lees ik dat op Facebook vaker. Vele bloggers die het niet meer willen, omdat ze niet groeien, geen tijd meer hebben, want er is ineens een baan, kind, of weet ik veel wat. Zo jammer, want volgens mij mag iedereen blijven bloggen. Iedereen voegt iets toe aan het web. Ook als je heel klein bent, het hoeft echt niet direct een baan te worden hoor. Gewoon genieten van het schrijven en natuurlijk het lezen. Dus tijd voor thee en allemaal even doorklikken naar Jennifer.

Wie ben je?

Hi! Ik ben Jennifer en heb een blog ‘Lipstick on a budget‘. Mijn uitlaatklep als ik het wil hebben over mijn reisjes, make-up producten of kledingstijl. Of wanneer ik mijn bedenkingen heb over het bloggerswereldje etc. Zolang het maar mezelf is: altijd met een verlegen filter in real life maar nooit wanneer ik aan het schrijven ben: keep it real and honest.

Wanneer drink je thee?

Ik link thee met een rustig me-time moment dus het liefst op een rustige zondag of tijdens een lange babbelnamiddag met een vriendin in een koffiebar.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik vind beide lekker. Dat theezakjes minderwaardig zijn op vlak van kwaliteit tegenover losse thee, vind ik helemaal niet kloppen.

Wat is je favoriete thee?

Mijn eerste favoriete smaken waren rozenbottel en rooibos. Ondertussen ben ik fan van zowat elke theesoort.. De laatste tijd blijkt zwarte thee zich vooral een weg te vinden in mijn winkeltas!

Wat is je favoriete merk thee?

Twinnings en English Tea Shop,

Waar drink jij je thee uit?

Een grote mok.. liever meteen een grote portie thee en dus extra plezier ;).Favoriete theemoment Jennifer

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Thee en stroopwafels zijn een match made in heaven! Anders een bordje met zelfgemaakte koekjes.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja, niemand hier drinkt thee behalve ik. Niet erg, dan is er meer voor mij (hihi).

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Yara Michels! Ik word altijd zo vrolijk van haar uitspraken en aanstekelijke brede glimlach. Zelfs op een grumpy moment weet ze je op te beuren met haar vlogs. Zo’n optimistische chick als gesprekspartner met een kopje thee in de hand, dat lijk mij enorm gezellig!

Wat is je meest favoriete theemoment?

In een moment van pure rust, zonder te veel afleiding. Eindelijk eens die vlog of serie bekijken op de laptop met een thee in de hand. Een drankje als thee verdient het om ervan te genieten met de volle aandacht.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Jennifer.

Reactie plaatsen