03 juni 2021 
2 min. leestijd

Wat geef jij voor vaderdag?

Vaderdag staat weer voor de deur. En nu de kinderen groter worden, hoef ik daar natuurlijk niet veel meer voor te doen. Vaak even helpen met het uitzoeken van het cadeau, en het bestellen, hoewel A dat nu vaak ook weer zelf kan. Hoef ik alleen nog de financiële bijdrage te doen. Samen met A maakte ik een inspiratielijstje voor deze vaderdag. T komt dan aanvullend nog met een leuke knutsel van school. En vermoedelijk ook nog een van thuis.

Voor Moederdag had ik al niet veel wensen. En vind ik nog steeds het zelf geplukte bosje met madeliefjes het leukste. Maar voor Vaderdag vind ik het eigenlijk nog veel moeilijker. Daarom gingen wij eens even op onderzoek uit, wat voor papa hier nu leuk zou zijn voor vaderdag.

Een nieuw overhemd

Papa heeft sinds kort weer een nieuwe opdracht. En in het kader daarvan is een nieuw (casual) overhemd een leuk cadeau. Hij kan altijd wel wat meer gebruiken is mijn mening. En als, laat ik het maar typische man noemen, houdt hij niet per se van shoppen. Dus een mooie gelegenheid om een mooi nieuw overhemd uit te zoeken.

Overhemd

Tenniskleding

Hetzelfde geldt voor tenniskleding. Als je hem vraagt wat hij wel zou willen hebben, komt hij heel vaak uit op een nieuw tennisshirt, of een paar sokken. Daar kun je er echt ook niet genoeg van hebben is mijn ervaring.

Telefoonhoesje

Zelf kwamen we dit jaar op het idee dat zijn telefoonhoesje na een aantal jaar intensief gebruik wel vervangen mocht worden. Hij gebruikte zijn huidige telefoonhoesje al met zijn vorige telefoon. Die waren redelijk identiek. We kozen uit de het enorme aanbod aan verschillende soorten telefoonhoesjes ene zelfde soort model als hij nu ook heeft. Een bruin lederen book case zodat hij ook zijn pasjes makkelijk mee kan nemen en niet nog apart een portemonnee hoeft mee te nemen.

Telefoonhoesje GSM punt

Een eigen appelboom

Wij wonen heel dichtbij de Olmenhorst en daar kun je behalve zelfplukken of allerlei verschillende activiteiten doen door het jaar heen, ook een appelboom adopteren. Er zijn verschillende rassen en dus ook iets verschillende prijzen. Je kunt er een certificaat bij laten maken, om de boom ook “fysiek” te kunnen overhandigen.
En natuurlijk een leuke boodschap op het bordje dat bij de boom komt te staan. Alleen de naam, als je een veelvoorkomende naam hebt, is dan minder leuk.

Appelboom cadeau

En dan heb je er in de herfst ook nog veel plezier van. Lekker zelf je eigen appels plukken en opeten. En appeltaart bakken!

Lunchen of een borrel

Voor Moederdag kreeg ik een lunch cadeau op het terras. Dat was zo ongeveer de eerste dag dat de terrassen weer open mochten, dus dat was heerlijk genieten. Papa kan hier ook wel genieten. Dus een lekkere lunch, of een borrel op een terras. Wat hem betreft denk ik aan zee, is ook een heel erg goed cadeau.

Zelfgemaakte knutsels

Natuurlijk mogen ook de zelfgemaakte knutsels niet ontbreken. T maakt er nog wel 1 op school. Wat ze dit jaar hebben gekozen, dat weet nu natuurlijk ook nog niet. En wat wij hem nu precies cadeau geven dit jaar. Dat moeten we ook nog geheim houden. We willen natuurlijk niet dat hij het al weet.

 

NB Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking met GSM Punt.

Reactie plaatsen