11 januari 2022 
1 min. leestijd

Uren speelplezier voor de fanatieke kat

Een tijdje geleden lieten we jullie kennismaken met het favoriete speelgoed van PrinceS. Hij is echt dol op de snuffelzakjes. Alleen de laatste tijd sloopte hij ze steeds al bij het eerste gebruik. Helemaal niets meer van over. Hoefde je niet te laten drogen en weer luchtdicht op te ruimen. Gewoon alleen maar een paar pluizen en een stukje opengescheurde stof over.

PrinceS de sloper

PrinceS heeft zich ontpopt als een echte sloper. Hij wordt zo fanatiek van de snuffelzakjes dat hij ze niet alleen knuffelt, omhelst en met zijn achterpoten gaat schoppen. Nee, hij hangt hem aan de zijn nagel, en zal en moet met zijn tanden net zo lang doorgaan tot het stuk is. En dat kost hem hooguit een kwartier. De snuffelzakjes vlogen er dan ook doorheen hier. Leuk voor de leverancier, maar minder voor mijn portemonnee.


Voor de fanatieke kat

Gelukkig kreeg ik de tip om dan snuffelzakjes voor de fanatieke kat te bestellen. Die zou hij niet zomaar kapot krijgen. En ook deze zijn in verschillende formaten en met een staart of lintjes te koop. Wij kozen direct voor een pakket met allemaal verschillende formaten en 1 met een leuke pluizige staart en 1 met lintjes er aan. We waren heel nieuwsgierig toen ze uiteindelijk geleverd werden. Dus direct uitgepakt en zodra de geur van valeriaan en catnip zich uit de verpakking ontvouwde, sprong PrinceS op. Voor wij konden kijken, was hij al gelukkig aan het spelen. Gelukkig konden wij dan ook nog een blik werpen op de andere snuffelzakjes en hun stevigheid. En dit is echt een groot verschil. Een hele andere stof, echt heel stevig. Voelt ook wel wat harder aan, maar zou dit genoeg zijn.

Hoe lastig om even stil te poseren voor de foto als je met je snuffelzakje speelt.....

Een paar maanden later

Ja echt een paar maanden later, doen we nog steeds met deze snuffelzakjes. Ze zijn niet kapot te krijgen. Hij probeert het af en toe wel. Hij zit dan met het zakje in zijn handen en met zijn bek fanatiek aan de stof te trekken. Maar tot nu toe zijn ze allemaal nog heel. Oké we hebben wel eens mensen op bezoek gehad die vroegen wat voor gekke gele vlek er in ons grijze vloerkleed lag. Daar had hij net 5 minuten eerder de gele staart van het snuffelzakje zitten plukken tijdens het spelen. Maar het snuffelzakje zelf was in perfecte staat en kon gewoon drogen en weer luchtdicht worden opgeruimd en omgeruild met een andere. Gegarandeerd veel speelplezier dus.


Charlotte
Door

Charlotte

op 16 Feb 2022

Wat een schattige kat !! Mijn Pluis is ook dol op spelen :)

Reactie plaatsen