16 november 2017 
3 min. leestijd

Video van Sint 2017 + winactie (gesloten)

Al voor het derde jaar op rij heb ik het geluk een video van Sint te mogen bestellen. Het eerste jaar won ik er een via een blog, en zowel dit jaar als vorig jaar mochten we er zelf een bestellen. Oh en nog leuker, we mogen niet alleen genieten, maar we mogen ook nog 2 mensen blij maken met een code om een DVD te bestellen. Hoog tijd om eens te kijken hoe leuk de DVD dit jaar weer is geworden.

Worden DVD’s ook grijs?

Voor de wat oudere lezers onder ons, een langspeelplaat werd vroeger grijs gedraaid, maar als dat kon met een DVD dan waren die van de afgelopen jaren erg grijs geworden. Zoals je al kon lezen in “De magie van Sinterklaas” kijkt T al vanaf mei alles over Sinterklaas en als het aan hem ligt, dus ook de DVD van vorig jaar en het jaar ervoor. Heeft hij even pech dat onze bejaarde DVD speler dat niet meer trekt en mama niet elke dag haar computer afstaat voor de DVD, maar straks valt er een verse op de deurmat en dan kan hij en wij ook weer opnieuw genieten.Video van Sint 2017

Elk jaar een nieuw feest

Ook al hebben wij de DVD nu al een aantal jaren in huis, elk jaar is het opnieuw een verrassing. Elk jaar slagen de makers er namelijk weer in om te vernieuwen en een nieuwe maar toch zeer herkenbare beleving te creëren voor jong en oud.
Net als vorig jaar wordt dit weer een schoencadeautje. Omdat er bij ons misschien dit jaar een echte Sinterklaas voor de deur staat, laten wij de Sint niet vertellen waar de pakjes verstopt zijn, maar wil jij dat wel, het blijft natuurlijk altijd tot de mogelijkheden behoren.

Elk jaar vernieuwd de Video van Sint het concept. Zo kun je dit jaar bewust kiezen voor zwarte pieten, roetveeg pieten of alleen Sinterklaas. Zo is er voor iedereen een piet naar eigen keuze.
Ook nieuw is dat je dit jaar kan kiezen voor een foto op de pakjes machine en het prikbord. Net weer even anders dan vorig jaar. En dat maakt het dus ook zo leuk.

Bestellen

Het bestellen is nog steeds net zo makkelijk. Je begint met het invullen van de gegevens van de personen. De eerste persoon is gratis, voor iedere volgende persoon betaal je € 3,95 bij. Je kunt maximaal 8 namen invoeren, dus ook geschikt voor opa’s en oma’s met veel kleinkinderen. Naast de naam en de uitspraak van de naam vul je natuurlijk in of het een jongen of meisje is. Neem je ook papa en mama mee? Dan is dat ook geen probleem. En vergeet de leeftijd niet.
Daarna kies je per persoon een compliment, een lekkernij, hobby en opvoedtip. De lekkernij en de opvoedtip zijn hierbij optioneel.

Vervolgens kies je of je extra foto’s wil laten zien op de pakjes machine en het prikbord. En natuurlijk welk verhaal er op je DVD mag komen. Zwarte pieten, roetveeg pieten of alleen Sinterklaas.Video van Sint 2017

Wat ik dit jaar heb gekozen, kan ik helaas niet vertellen. Ik weet dat A af en toe meeleest, en het is juist zo leuk om ook voor haar de verrassing te hebben wat er op de DVD staat. En welke foto’s ik heb gebruikt. Dat de DVD komt, dat weet ze dan weer wel, maar dat ik nu stiekem dit blog zit te typen en ondertussen de DVD bestel, valt niet op. En dat is ook voor haar nog wel zo leuk.

Natuurlijk kun je aan het einde ook nog wat leuke extra’s kiezen. Voeg bijvoorbeeld leuke Sinterklaasliedjes toe aan de DVD, of bestel een extra DVD, om mee te geven aan de kleinkinderen, of voor beide kinderen een eigen exemplaar voor later.
Leuk om ooit nog eens te zien als ze zelf kinderen hebben. Mochten ze niet grijs gedraaid zijn voor die tijd ;)

Winnen!!

Niet alleen wij worden blijgemaakt met een video van Sint, maar wij mogen ook nog eens 2 gezinnen blij maken met een kortingscode voor een complete Sinterklaas beleving.
Wil jij een van deze codes winnen en het Sinterklaasfeest extra speciaal maken?
Dat kan, laat dan hieronder een reactie achter, of onder het bericht op onze Facebookpagina. Doe dit snel, want je wil de DVD natuurlijk ook voor 5 december besteld hebben. Dus je hebt maar de tijd om mee te doen tot en met dinsdag 21 november 2017 18:00 uur. Wij loten dan daarna zo snel mogelijk de winnaars en sturen we je de bestelcode toe.

 

Sandra de Leur
Door

Sandra de Leur

op 16 Nov 2017

Super leuk willen wij wel winnen voor Tygo en Kian

Linda Raaijmakers
Door

Linda Raaijmakers

op 16 Nov 2017

Aangezien onze tweeling lucas en eva net als de sint 5 december jarig zijn lijkt me dit geweldig voor ze :D

Gerlindeij
Door

Gerlindeij

op 16 Nov 2017

Lijkt me erg leuk om mijn jongens te verassen met een boodschap van Sint

Marian B
Door

Marian B

op 16 Nov 2017

Vorig jaar heb ik er voor het eerst eentje besteld, en helemaal enthousiast geworden! Dit jaar lijkt het me leuk voor Sinterklaas bij opa en oma met alle kleinkinderen. Zo genieten de neefjes en nichtjes er ook van! Een boodschap winnen zou natuurlijk nog mooier zijn ;-)

Sabine Bientje
Door

Sabine Bientje

op 17 Nov 2017

Dit is zooooo leuk! Mijn dochter vraagt zich wel eens af waarom Sinterklaas niet bij ons binnen komt. Tja, hij heeft het natuurlijk ONGELOFELIJK druk ;) Met de DVD is hij er toch een beetje bij. Ik heb zo'n vermoeden dat mijn dochter dit jaar voor het laatst er vol in zit en mijn zoontje van twee gaat dit jaar voor het eerst heel bewust mee doen. We gaan er dus een onvergetelijk feest van maken! Nu hopen op deze DVD :) Papa, mama, Collin en Mara allemaal op tv: hoe leuk is dat???

Tamara Stoc
Door

Tamara Stoc

op 17 Nov 2017

Heerlijk idee. Fantastisch om Emma's tekening echt bij de Sint te zien. En wie weet, krijgen we haar van het nagels bijten af ;-)

Lyn
Door

Lyn

op 18 Nov 2017

Superleuk! ik doe graag mee

Mieke Stam
Door

Mieke Stam

op 21 Nov 2017

Leuk zeg! ik denk dat dit het allerlaatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaas. Om dit af te sluiten met een video lijkt me erg leuk!

Andy E
Door

Andy E

op 21 Nov 2017

Wat leuk. We hebben nog nooit een video van de Sint gehad, ik vond de kinderen daarvoor wat klein afgelopen jaren. Maar nu beseffen ze het beide wel en lijkt me dit erg leuk.

Femke Dekker
Door

Femke Dekker

op 21 Nov 2017

Gaaaaaaaf .... heel graag doe ik nog mee om mijn drie kids te kunnen verrassen met deze leuke video van Sint!

Reactie plaatsen