14 november 2016 
2 min. leestijd

Video van Sint + winactie (gesloten)

De voorbereidingen zijn hier in huis al in volle gang. De beste man is vast al onderweg met zijn stoomboot, dus de kasten liggen stiekem weer vol met lekkers en kleine cadeautjes voor in de schoen.
Ook de grotere cadeaus zijn voor een groot deel al weer binnen en veilig opgeborgen. Maar 1 ding miste nog. De boodschap van Sinterklaas zelf.

Maar dit is binnen handbereik, en heel snel geregeld. Van Video van Sint mochten wij een persoonlijke boodschap van Sinterklaas bestellen. Oh, ik kijk nu al uit naar dat koppie van T als hij Sinterklaas en Zwarte Piet weer ziet. En dat ze ook nog alles van hem weten.
Video van Sint is niet nieuw. Ze zijn inmiddels al 8 jaar een begrip in Nederland en België. En dit jaar nog leuker! En nog beter!

Bestellen

Met de code die ik toegestuurd kreeg, ging ik aan de slag. Het werkt heel makkelijk. Binnen 5 minuten heb je de boodschap al in elkaar gezet. Tenzij je net als ik niet kunt kiezen uit al die duizenden foto’s die er op de computer staan. En aangezien er dit jaar meer onderwerpen gekozen mogen worden (ook huisdieren worden niet overgeslagen) heb ik dus nog een tijdje zitten puzzelen welke foto’s en onderwerpen nu het leukste zijn.
En zal ik uitbreiden? Papa en mama ook meenemen? Of wellicht de neefjes en nicht. Hoewel de helft daarvan al niet meer in Sinterklaas gelooft, is het ook leuk om bij opa en oma met zijn allen de Video van Sint te kijken. Je kan namelijk nu tot 8 personen toevoegen aan je film.

Oh en kijken jullie de Club van Sinterklaas? Wij hier al jaren, spannend! Nou dit jaar werkt De Video van Sint ook samen met de Club van Sinterklaas. Dat betekent nog meer herkenning straks.Video van Sint

Het proces

Uiteindelijk koos ik toch voor een DVD en download (kan ook alleen als download of alleen als DVD, maar ik vind het nog leuk om dit in de schoen te stoppen) met alleen mijn eigen kinderen. Lekker op zondagochtend een cadeau vinden in de schoen en dan de film kijken.

Woon je in het buitenland? Dan hoef je geen DVD te bestellen, alleen een download kan ook. Heel handig!

Na de keuze voor de foto’s te hebben gemaakt, en de hobby’s, lievelingseten en een opvoedtip te hebben toegevoegd, maakte ik bij huisdieren de keuze nee en ook geen verstopplaats voor de pakjes. Wel leuk om te doen, maar hier worden de pakjes altijd door de buurman met veel herrie neergezet.

Daarna kun je nog kiezen voor leuke extra’s. Liedjes van Coole Piet en Danspiet, een extra DVD, een verjaardagsvideo of upload een tekening die de kinderen in de schoen hebben gestopt. Dat maakt de DVD natuurlijk helemaal af.Video van Sint

Meer zien?

Dat kan, check deze video alvast maar even:

Winactie

Video van Sint
Wil jij ook zo’n leuke Video van Sint bestellen voor je kinderen? Dat kan. Want wij mogen een code weggeven om een Video van Sint te bestellen.
Hoe maak je kans? Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet. Als je dat liever op onze Facebookpagina doet, dan mag dat natuurlijk ook. Handig is het altijd om onze Facebookpagina te liken, want daar brengen we de winnaar op de hoogte en je krijgt als je de pagina liked een extra winkans.
Je kunt meedoen tot en met 18 november. Dan heb je nog tijd genoeg om zelf een video te bestellen!

De winnaar is bekend:

NB Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking.

Anke
Door

Anke

op 14 Nov 2016

Ik doe zeker graag mee voor onze twee jongens van 3 en 6. En wat zou het leuk zijn om dit bij oma te doen en dan met nichtje Amber en neefje Mees ook hiermee te verrassen? ik zal het fb delen mijn naam daar is johanankejobcassaelmans

MARIJKE
Door

MARIJKE

op 14 Nov 2016

Ziet er leuk uit zo'n video!

ByJon
Door

ByJon

op 14 Nov 2016

Ik doe graag mee voor deze video!

Melissa Souidy
Door

Melissa Souidy

op 14 Nov 2016

Jaaa wat leuk!!! Mijn dochter Jasmijn van 4 zal haar ogen uitkijken. En wedden dat mijn zoon Ryan van 7 die twijfelachtig gelooft, dan weer voor de volle 100% gelooft?!!

iris
Door

iris

op 14 Nov 2016

Ja doe ook graag mee, heb jaren geleden al eens zon video gedaan en was groot succes. Nu zou t een mooie afsluiting zijn voor m'n 8-jarige meissie die echt nig heilig geloofd, maar vrees voor laatste jaar..

Mandy Goede
Door

Mandy Goede

op 14 Nov 2016

Maak graag kans

Desiré Meijer
Door

Desiré Meijer

op 14 Nov 2016

Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken. In huis heb ik gezellig de warme kachel en kaarsjes aangestoken. De Sint is weer in het land samen met al zijn Pieten. Hierbij is er weer een periode aangebroken waar ik als moeder zo enorm van kan genieten. De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest. Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest. Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd. Vandaar dat ik door deze mooie actie van Mamasmetthee zo enorm werd verblijd. Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van de Video van Sint te mogen genieten. Een persoonlijke boodschap van de Sint en al zijn Pieten. Nu maar heel hard hopen dat de MamasmettheeSint niet stilletjes ons huisje voorbij zal rijden. Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

Jolein koolske
Door

Jolein koolske

op 14 Nov 2016

Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters. Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later ;) hier zullen ze extra hard voor zingen bij hun schoen, microfoon en al staat erbij ? Zo schattig dat ze zo in de ban van sinterklaas zijn !

Manon
Door

Manon

op 14 Nov 2016

Wat leuk! ik doe graag mee om pakjesavond bij opa en oma wat op te fleuren!

Linda Vergouwen-Vermaire
Door

Linda Vergouwen-Vermaire

op 14 Nov 2016

Hartstikke leuk.. Ik heb hier in huis een hele "grote" sintfan van vijf.. Dagelijks hijst hij in rode cape en mijter... En alles wordt gevolgd van sint.. Doe graag mee voor hem en zijn grote broer

Kimber
Door

Kimber

op 14 Nov 2016

Duimen voor Mats van 3 jaar en Roos van 1,5 jaar! ????

Kevin Veghel
Door

Kevin Veghel

op 14 Nov 2016

Wauw.... ik kan niet rijmen en dichten zoals de meeste wel kunnen. Mijn gedichten zijn altijd zeer kort en bondig, *kuch* Ik kan niet rijmen en dichten zonder mijn pen op te lichten Drop drop drop mijn inkt is op Benieuwd naar je kado, scheur het maar open dan zie je het zo. Erg he? ;) Nou ik wil dit mijn kids neit aandoen....ik zou echt heeeeeeel graag mijn kids willen verrassen met zon gave video van de sint. Zou ik echt ONWIJS vet vinden. Die verbaasde gezichten....wow.

Heidie van der Steeg
Door

Heidie van der Steeg

op 14 Nov 2016

Dat lijkt me echt SUPERLEUK! We hebben het nog nooit gedaan, maar dit zou wel eens het laatste jaar kunnen zijn dat onze zoon gelooft. Die wordt al weer 7 jaar. Zowel gisteren als vandaag viel er een voortand uit. Wat een raar gezicht nu. Het zou heel erg grappig zijn als dat misschien ook in die video van de Sint verwerkt zou kunnen worden.

elisabeth maria martina
Door

elisabeth maria martina

op 15 Nov 2016

mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Michel Henrichs
Door

Michel Henrichs

op 15 Nov 2016

Deze papa zou zijn kinderen heel graag verrassen met zo'n bijzondere persoonlijke boodschap van de Sint. De Video van Sint zal zeker weten een enorme indruk achterlaten.

viviannemg
Door

viviannemg

op 15 Nov 2016

Gaaf! Ik zou hem graag winnen voor onze 3 kinderen! :-)

Marijke
Door

Marijke

op 20 Nov 2016

Gefeliciteerd!Jij bent de winnaar geworden. Ik stuur je een mail met de code om de DVD te bestellen! Ben heel nieuwsgierig naar de reacties van je kinderen!

viviannemarchal
Door

viviannemarchal

op 21 Nov 2016

Wouw wat leuk, dankjewel! ?

Marcia Kan
Door

Marcia Kan

op 15 Nov 2016

Wowie, superleuke actie! Ik waag graag een kansje voor mijn meiden. De oudste is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas... Daarom zou ik graag nog alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat vast helemaal goed komen!

Gerlinde
Door

Gerlinde

op 15 Nov 2016

Erg leuk dit! Ik doe graag mee doen voor mijn 3 kids. Wat zullen ze verbaasd zijn wanneer ze een bericht van sinterklaas krijgen.

Karoeza
Door

Karoeza

op 16 Nov 2016

Jaaaa, ik doe graag mee voor Ruun die nog gelooft. Ik weet wel zeker dat Olivia het ook tof zou vinden <3

sappie25
Door

sappie25

op 16 Nov 2016

Jaaaa!! Ik maak heel graag een kansje :) Mijn dochter gelooft nog keihard in Sinterklaas maar vraagt zich wel af waarom Sinterklaas nog nooit bij haar thuis is geweest en wel bij haar vriendinnen..... Met een DVD denk ik dat het probleem voor dit jaar opgelost is en vooral erg leuk dat zij en haar broertje persoonlijk worden toegesproken door Sint!!! Ik zou die koppies heel graag willen zien......Duimen dus!!

De magie van Sinterklaas – Mama's met thee
Door

De magie van Sinterklaas – Mama's met thee

op 04 Oct 2017

[…] de DVD van Sinterklaas die hij vorig jaar ontving moet weer op. Nu kunnen we die alleen op de laptop bekijken, en met het […]

Reactie plaatsen