10 november 2020 
3 min. leestijd

Haal Sint Coronaproof in huis dit jaar met de Video van Sint (+ winactie(gesloten))

Het zou hier wel eens de laatste keer kunnen zijn dat er in huis echt in Sinterklaas geloofd wordt. Reden genoeg om dit jaar dan nog 1x flink uit te pakken. Niet direct met hele dure cadeaus, maar wel met het maken van herinneringen. Met een Video van Sint haal je ook in deze tijd Sinterklaas in huis. Zowel de volwassenen als de kinderen kan Sinterklaas in zijn persoonlijke boodschap bereiken. Door beide kinderen is hier in het verleden heel enthousiast op gereageerd en is het filmpje zo vaak bekeken dat ik op een gegeven moment de DVD maar heb verstopt. Een goed teken dus.

Laatste keer Sinterklaas?

Het zou zo maar kunnen dat dit jaar het echt de laatste keer is dat wij echt in Sinterklaas geloven. T wordt in februari 8 en zit nu in groep 4. Nu weet je het met kinderen nooit. A geloofde echt heel lang in Sinterklaas. Was op zich wel handig met een kleiner broertje in huis natuurlijk, maar na 13 jaren lijkt er langzaam een einde aan te komen en mogen we er niet vanuit gaan dat we dit volgend jaar nog op dezelfde manier kunnen vieren. Wel leuk dat er dan ook weer andere mogelijkheden komen. Maar dat hele speciale van deze periode is dan voorbij.

Sinterklaas_video van Sint

Coronaproof Sint vieren

Dit jaar verwacht ik ook dat we wel coronaproof Sinterklaas zullen moeten vieren. Dat betekent met de huidige maatregelen gelukkig dat je nog steeds een Sinterklaas mag uitnodigen. Samen met 1 Piet. Maar als ik me bedenk dat deze dan veel huizen langs moet op 1 middag/avond. Dan is dat toch misschien wat minder coronaproof.
Een zak met cadeaus voor de deur, of verstopt in huis kan natuurlijk altijd, zo doen we dat eigenlijk al ieder jaar. Maar zo had ik me de laatste keer Sinterklaasavond met een gelovig kind misschien toch niet helemaal voorgesteld. Stom eigenlijk, want
Maar Sinterklaas kan toch nooit bij iedereen langs gaan? Zo is Sinterklaas natuurlijk al jaren met de tijd mee gegaan.
De kinderen zijn dat hier al gewend. Sinterklaas is bij ons eerder digitaal in huis geweest. En ook dit jaar gaan we weer van deze mogelijkheid gebruik maken.

Video van Sint

Al jaren ben ik fan van Video van Sint. Zij brengen Sinterklaas echt bij je thuis. Een persoonlijke boodschap die hier elk jaar weer voor verraste gezichtjes zorgt. En elk jaar zijn ze ook weer vernieuwend, zodat ook als je vaker de Video van Sint bestelt, je elke keer een hele nieuwe beleving hebt.
En als je hem ook echt op DVD besteld, dan heb je ook nog elk jaar een hele leuke herinnering. Hier worden de DVD’s namelijk ook door de oudste gekoesterd als herinnering.

Video van Sint_DVD

Video van Sint in 2020
Zoals ik al zei is er elk jaar een vernieuwing van het verhaal. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en “de geheime schatkamer”!

Laten we beginnen met de vertrouwde items die natuurlijk terugkomen in deze versie.

  • DVD of Download of Compleet (download, DVD met veel extra’s)
  • Tijdsduur ongeveer12 minuten, bij meerdere personen iets langer
  • Max 8 personen op 1 bestelling
  • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde.
  • Zelfde prijs als vorig jaar
  • Extra’s bij te bestellen, o.a Post van Sint kaarten.
  • Verzenden binnen 24 uur via Post.nl (dus niet binnen 24 uur ontvangen)

Maar net zo belangrijk, de nieuwe veranderingen ten op zichte van de voorgaande jaren.
Zo kun je nu niet 4 maar 6 onderwerpen (2 optioneel) kiezen. En heb je keuze uit ruim 250 nieuwe stukjes.

Ook kun je dit jaar weer kiezen uit 2 versies.
In de eerste variant heeft Sint roetveegpieten en piraat Berenstein.
In de andere variant krijgt je Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes

Video van Sint_piraten

En je krijgt

  • 4 nieuwe Sint/Piraten verhaaltjes, voorgelezen door Sint in zijn verhalenkamer
  • 5 vrolijke Sint liedjes
  • Een Dansje om mee te doen

en natuurlijke ontbreken de foto’s, naam en leeftijd niet!

Winnen?

Ik twijfel nog even hoe ik hem dit jaar ga inzetten. Als schoencadeau, zodat Sinterklaas spontaan op een zondagmorgen een bezoek brengt. Of op pakjesavond zelf. Beide is leuk.
Wat zou jij doen?

Maak video van Sint

Laat me dat weten in een reactie, hieronder het blog, op Facebook of op Instagram onder de actieposts en je maakt kans op een code om zelf een Video van Sint samen te stellen.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 18 november, zodat je de Video van Sint op tijd kunt bestellen.
De winnaar is inmiddels geïnformeerd. Gefeliciteerd Vanessa

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Op social media zijn deze artikelen te herkennen aan #mmtad

Cindy Framke
Door

Cindy Framke

op 10 Nov 2020

Wij hebben hem al eens eerder gehad en hebben dit met pakjesavond gedaan. Zo leuk om het heerlijk avondje mee te beginnen. Ons jongste meisje heeft dit nog niet echt meegemaakt. De 1e keer dat we de video hadden was ze nog niet geboren en de 2e keer was ze net geboren. Nu wordt ze volgende week 2 jaar en beseft ze het wat meer. Als ze nu sinterklaas op tv ziet wordt ze helemaal wild en roept ze "Klaas Klaas!!" Hihi. Zo leuk. Denk dat ze de video van sint helemaal geweldig zal vinden als ze ook foto's van haarzelf en haar zussen tegenkomt. Ik waag heel graag een kansje.

Els Black
Door

Els Black

op 10 Nov 2020

Zo leuk dit, ik doe graag mee. Mijn oudste geloofd niet meer hij is 9 maar nu het weer komt hoor ik hem er niet over dat de sint niet bestaat. Mijn middelste is 6 dus die is er dag en nacht mee bezig en de jongste van 2 maand heeft nog geen idee wie de sint is.

Manon
Door

Manon

op 12 Nov 2020

Ik zou ene leuke video laten maken voor mijn 3 lieve nichtjes, met wie we dit jaar niet samen sinterklaas kunnen vieren. Met name de oudste van de 3 (die nu 4 is) was vorig jaar zó onder de indruk..

Anky
Door

Anky

op 16 Nov 2020

Ik vermoed dat het dit jaar bij ons ook de laatste keer gaat zijn voor de oudste. Al heeft corona nog zo zijn voordeel...er zijn nu natuurlijk weinig verschillende sinterklaas varianten op de been.alleen de enige echte van de tv. Ieder jaar heb ik de video van de sint al besteld en word er hier echt van genoten. Dit jaar is de kleinste van 3j hier fanatiek ,ook met tekeningen maken.war de oudste nooit heeft gegaan. Dus ik zou het wel leuk vinden in er dit jaar een extra leuke aflevering van te maken met eigen tekeningen in het verhaal ! Aangezien de sint op tv de enige is die ze dit jaar zullen gaan zien.

Reactie plaatsen