01 november 2023 
3 min. leestijd

Video van Sint + winactie (gesloten)

Het begint alweer op te schieten. Zeker nu wij zo laat pas herfstvakantie hadden, komt Sinterklaas al heel snel weer in het land.

Dat betekent dat ook de nieuwe Video van Sint weer beschikbaar is. En zoals je inmiddels gewend bent van ze, wederom met aanpassingen die deze versie ook voor de ervaren gebruiker weer niet doet aarzelen om hem aan te schaffen. Wie heeft alle 15! edities in huis? Ja echt Video van Sint bestaat dit jaar 15 jaar en ik mag daarom dit jaar extra veel codes weggeven voor een DVD. 

De eerste jaren kende ik ze niet. Pas door dit blog en door social media kwam ik achter hun bestaan. Maar de kinderen hebben de DVD's echt grijs gedraaid op de computer en DVD speler. Nu zijn ze opgeruimd, maar worden bewaard voor later.

Video van Sint

Een 15 jarig jubileum dat belooft weer een feest te worden. Dit jaar staat in het teken van de Magische stoomtrein. 


Naast dit nieuwe avontuur, waardoor deze DVD elk jaar weer vernieuwend is, maak je de video natuurlijk weer heel persoonlijk. 

Per bestelling is er ruimte voor 10 personen. Dus vier je Sinterklaas met meerdere gezinnen? Of wil je als oma of opa alle kleinkinderen verrassen? Dat is geen enkel probleem. Je hebt per persoon de mogelijkheid om 6 onderwerpen te kiezen uit bijna 500 onderwerpen. Dus ook met 10 personen hoef je geen dubbelingen te krijgen. Kan natuurlijk wel.

Tijdens het avontuur neem je dan een kijkje in het grote boek. Daar krijg je per persoon het volgende te zien:

  • Je roepnaam (met een afwijkende uitspraak is dat geen probleem, ook die kun je selecteren)
  • 2 persoonlijke foto's in het boek
  • 3 verschillende foto's die tijdens de film "zomaar" in beeld komen.


En als je wil verklapt de Sint de verstopplek van de cadeaus. 

Download of DVD

Net als andere jaren kun je kiezen voor een download of een DVD (die vind ik zelf dus heel leuk om te waren voor later).

De download heb je na ongeveer een uur al in je mail. De DVD doet er vanzelfsprekend iets langer over. Discreet verpakt in een witte envelop, zodat de kinderen niet ineens post van Sinterklaas op de mat zien liggen.  Bij de DVD zit ook altijd een gesigneerde kaart (hoe lang T die wel niet een ere plaats op zijn kamer heeft gegeven een paar jaar geleden) en een Envelop uit Spanje om in de schoen te stoppen. 

Compleet

De meeste uitgebreide versie is Compleet. Als je deze bestelt dan krijgt je naast de download en de DVD ook nog extra:

  • Verjaardagsvideo
  • 5 verhaaltje voorgelezen door de Sint

En je kunt ook dit jaar weer als extra 5 Sinterklaasliedjes bijkopen en Post van Sint met 5 hele mooie gesigneerde kaarten. 

De prijs is gelijk gebleven in een tijd dat alles duurder is geworden. En dat vind ik een extra reden om hem ook dit jaar weer aan te schaffen.

Vier jij het jubileum jaar mee?


Net als andere jaren mag ik ook een aantal exemplaren van Video van Sint weggeven. Omdat ze 15 jaar bestaan, mag ik dit jaar 3 codes weggeven voor een complete Sint ervaring.

Leuk om alvast helemaal in de sfeer te komen met een lekkere kop herfstthee en wat kruidnoten erbij en dan de voorpret te laten beginnen achter je computer. 

Wie doet er mee?

Laat mij onder dit bericht weten dat je meedoet en wie er in deze versie de hoofdrol gaan spelen.

Je kunt dit doen tot en met maandag 6 november. Daarna sturen wij de 3 winnaars een persoonlijk bericht met de code om een DVD naar keuze te kunnen bestellen.

Je mag ook onder het Facebook bericht reageren. Doe je het allebei? Dan heb je een extra winkans.


Jacqueline
Door

Jacqueline

op 01 Nov 2023

Ja leuk deze DVD, hier ook geen 15 versies maar wel al een aantal en zoooooo leuk!! Dit jaar mag mijn dochter op de voorgrond maar ook opa die alweer 83 is. En de stoere neef en nicht erbij. Zo leuk om zulke herinneringen op beeld te hebben 💚

Ingrid L
Door

Ingrid L

op 01 Nov 2023

Wat ontzettend leuk. Mijn jongste zoontje zal de hoofdrol krijgen. Maar ook juist zo leuk om onze oudste van 16 toe te laten spreken door de Sint. Dit maakt pakjesavond extra leuk en bijzonder!!

Vanessa L
Door

Vanessa L

op 05 Nov 2023

Super leuk! Onze meiden gaan we helemaal in op, zo leuk altijd! Carice -10 jaar en vooral Danique -6 jaar zullen er erg blij van worden.

Priscilla
Door

Priscilla

op 06 Nov 2023

Ik doe zooo graag mee! Mijn drie meisjes gaan de hoofdrol spelen: acrobaatpiet, dierenpiet en grapjespiet. Ik zou zo graag winnen!

Reactie plaatsen