22 april 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1616

Hey zus!

Zo en toen was het voorjaar even voorbij. Tenminste zo leek het. Wat een regen begon deze week mee. Het voelt ook gelijk niet meer zo lekker aan. En ik mis het buiten zijn nu al. Maar eerlijk is eerlijk, het begon slechter deze week, maar het eindigde prachtig. En stiekem was het dan ook een prachtige week.

Vrijdag bleven dus ook lekker binnen spelen vandaag en we gingen met de auto naar de tennis. Tja, ook hier zijn we wel eens lui en gaan we niet fietsen als mama daar geen zin in heeft.

Als verrassing werden we meegenomen uit eten. Waarom? Omdat we zaterdag 12 jaar getrouwd waren. En zaterdag had manlief gewoon tenniscompetitie. Ik had nergens op gerekend. En was enorm verrast. Superlief!
Zaterdag bleef ik met de kinderen thuis. Wilde wel tennis kijken, maar het was koud buiten. Dus we zijn toch maar thuis gebleven.Terugblik_1616

Zondag wilden we eigenlijk best wel naar buiten, maar er kwamen steeds buien, dus het was even tussen de buien door.

Dinsdag was het weer al weer een stuk opgeknapt. En genoten T en ik even van het mooie weer. Check hoe mooi de tuin is in het voorjaar. Het onkruid wat er ook nog in grote getallen is, heb ik maar even niet op de foto gezet.
Woensdag gingen we voor het eerst in weken dan ook weer eens kijken in de buurtmoestuin. Heerlijk om daar weer te zijn. Vooral T had het erg gemist. Hij heeft zo heerlijk in een berg zand staan scheppen!Terugblik_1616

De rest van de week ben ik ook echt niet verder gekomen dan het maken van mooie voorjaarsfoto’s. Ook een beetje spelen met de camera van mijn telefoon. Je kunt er best aardige foto’s mee maken toch!
Bloesem, bloemen, het eerste baby-eendje, oké het waren meerkoetjes, maar toch. En zo genoten we dus van het prachtige weer. Lekker veel buiten, in de tuin werken. Het mag dan van mij nog wel iets warmer worden, maar van mij mag dit weer verder blijven tot en met het najaar hoor!

Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 22 Apr 2016

De week was redelijk rustig, dus fijn!

Reactie plaatsen