03 maart 2022 
in DIY
2 min. leestijd

Pokémon taart

Na vorig jaar een simpele taart, bijna helemaal zelf te hebben gemaakt, wilde T dit jaar toch weer marsepeinen figuurtjes op zijn taart. Hij deed dus een verzoek bij zijn tante om wat marsepeinen figuurtjes te maken op zijn taart. En niet zomaar figuurtjes. Dit jaar is het thema Pokémon.

Hoera T is alweer 9

Vorige week werd T alweer 9 jaar. En nu we het weer konden vieren, zonder al te ingewikkelde tijdsloten i.v.m. een lockdown. En met de laatste versoepelingen zelfs weer met alle familie in 1x wilde T toch ook graag weer een taart. En dan graag in het thema Pokémon. Want als je 9 bent is Pokémon heel hip. Wie had dat zoveel jaar geleden gedacht, dat Pokémon nog steeds zo ontzettend populair zou zijn. Pokémon kaarten, games, alles is nog steeds immens populair. Dus een Pokémon taart moest het worden dit jaar.

Kleien

Hij had zijn tante ook al netjes gevraagd of zij weer voor hem wilde "kleien". Want zij kan het zo goed. Dat heeft ze in het verleden al heel vaak bewezen. Zo maakte ze twee jaar geleden al een mooie Paw Patrol taart en toen hij 6 werd wilde hij een taart met allemaal winterse figuren. En ze maakte al eerder een Pokemon taart voor de 10e verjaardag van Q. En ook zeker het noemen waard de taart in het thema van Harry Potter met een zeer realistische slang erop. Maar dit jaar mochten er dus weer Pokémon gekleid worden.


En tante Hanneke mocht het niet alleen doen. Nee T wilde zelf wel heel graag helpen. Gelukkig voor hem is hij jarig in de vakantie. En konden we zijn verjaardag het laatste weekend vieren. Zodat we in de vakantie een keer konden afspreken. Zo gingen we dus 1 dag in de vakantie gezellig kleien bij tante Hanneke om Pokemonpoppetjes te maken.


Het resultaat

Natuurlijk delen we ook het eindresultaat. T heeft zelf een van de Pikachu's gemaakt. Niet slecht voor een allereerste keer toch? De andere poppetjes zijn gemaakt door zijn tante. Maar vormen met elkaar toch een heel mooi geheel op de taart.


Reactie plaatsen