20 november 2017 
1 min. leestijd

De nieuwe emaille pannen en de blokkerwebshop

Weten jullie het nog? Ik had hoognodig nieuwe pannen nodig omdat ik de sushirijst vreselijk had laten aanbranden. Ik vond uiteindelijk witte pannen van emaille bij de webwinkel van de Blokker. Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde bij de Blokker. Ben ik tevreden of ging er van alles mis? En hoe bevallen de pannen uiteindelijk?

Inmiddels zijn de pannen aangekomen bij ons thuis. Ik bestelde ze op zaterdag en op maandag kwam de postbode ze brengen. Netjes zoals beloofd op de website.
Het pakketje woog bijna niks en ik had dus eigenlijk mijn twijfels over de inhoud. Toen ik het pakket openmaakte zaten er echter wel twee pannen in. Maar toch klopte er iets niet. Er waren namelijk geen deksels bij.
Ik twijfel altijd eerst aan mijzelf dus ik heb de link van de webshop er maar even bij gezocht. En ik het kopje stond het al meteen; emaille kookpan met deksel.

Ehm, nee dus. Ik had echt alleen maar pannen gekregen en geen deksels. Een beetje jammer maar helaas.

Nieuwe emaille pannen

Even bellen

Een telefoontje en tien minuten in de wacht, met de klantenservice later……..

Ik krijg nieuwe pannen opgestuurd, dit keer hopelijk met deksels. De andere pannen hoef ik niet terug te sturen, mocht wel maar was niet nodig, aldus de klantenservice.

Een dag later

En warempel, op dinsdag had ik de nieuwe pannen alweer in huis. Dit keer met de deksels erbij..
Dus een absolute pluim voor de service van de Blokkerwebshop. Ze hebben in eerste instantie een foutje gemaakt maar die hebben ze meer dan goed gemaakt met het snel opsturen van nieuwe exemplaren.

Hoe bevallen de pannen?

De pannen zijn heerlijk. Makkelijk schoon te maken, niet te groot en passen daardoor makkelijk in de kast en in de vaatwasser. ik ben ook dol op de frisse kleur wit van de pannen. en een groot voordeel is dat ze heel weinig wegen. Het is voor mij dus minder zwaar en dat is met de fibromyalgie wel een voordeel.

Een ander groot voordeel is dat de bodem heel veel dunner is dan bij mijn vorige pannen. En aangezien keramisch koken te vergelijken is met elektrisch koken was een dikke bodem geen voordeel. Het duurde heel lang voordat water eindelijk aan de kook was. Nu kookt het supersnel. Hadden we dus veel eerder moeten doen…….

Nu heb ik dus 4 pannen en 2 deksels. Kan ik de rijst in elk geval nog een keer aan laten branden zonder nieuwe pannen te moeten kopen!

Reactie plaatsen