03 september 2018 
0 min. leestijd

Dag zomervakantie

Daar ging het voornemen dan om dit jaar elke dag een artikel online te zetten, zoals ik in januari in de doelen 2018 had gezet. De eerste 2 dagen vond ik dat erg lastig. Maar al snel was ik het bijna helemaal vergeten. Zo’n 6 weken lang hebben we vakantie gehouden. Heerlijk!! Blijkbaar had ik het nodig.
De eerste helft van het jaar, zeker de laatste periode vond ik nog al hectisch. Te druk om alle inspiratie uit te werken. Op werkgebied goed vooruit gewerkt om niet te moeten met de kinderen om me heen. En geen zin om elke keer daarna ook nog achter de computer te kruipen. Het bleef bij ideeën in mijn hoofd en in steekwoorden.

En toen de kinderen vakantie hadden, werd het warm, warmer warmst…. En dat en het feit dat de kinderen thuis waren en als ik achter de computer ging zitten, direct aandacht nodig hadden en dat R minder lange dagen op kantoor maakte, hielp natuurlijk ook niet echt mee. Dus we zijn veel naar het strand, of het meertje hier in de buurt geweest. Waren gewoon lekker weinig thuis. En om nu met een hittegolf ’s avonds laat nog achter de computer te kruipen vond ik ook gewoon even niets. Stiekem werd ik ook gewoon lui van dat ritme, toch later opstaan, lekker hangen op het strand, genieten van elkaar…
Dag zomervakantie
Maar na de eerste drie weken begon het alweer te kriebelen, eerst vooral om gewoon weer helemaal aan de slag te gaan, zowel op werk als op bloggebied. Maar ik wist dat de vakantie er ook nog aankwam. Dus we gingen ook nog lekker even naar Kroatië. En dan is de zomervakantie van wel 6 hele weken zo snel omgevlogen…….

Terug in het ritme

Ja dat betekent dat we weer terug moeten in het ritme. De wekker moet weer gezet, en we gaan weer naar school. En ik weer naar kantoor. Heerlijk. Ik heb er weer zin in. En ook weer om te bloggen. Er liggen inmiddels al weer allerlei blogjes op de plank, varierend van een titel tot al uitgeschreven klaar om gepland te worden. En de mailbox moet dringend onder handen genomen worden.
Hoeveel artikelen er weer online komen laat ik even in het midden. Eerst maar weer even 6 weken niets doen bijwerken ;)

Hebben jullie ook zo genoten van de zomer?

Reactie plaatsen