01 juli 2015 
2 min. leestijd

Zomerrooster

1 juli alweer. Dat betekent dat we de eerste helft van 2015 achter ons laten en we beginnen aan de laatste helft. De kerstdagen van 2015 zijn dus dichterbij dan de kerstdagen van 2014. Maar voor we daar iets te serieus over na gaan denken, eerst nog even de zomer. Deze week is goed begonnen met prachtig weer, maar ook heel warm weer. Heerlijk of niet? Tijd dus voor een zomerrooster! Wat? Ja een zomerrooster….

Zomervakantie

Behalve dat het weer inmiddels zomers is geworden. Begint ook de vakantie bijna. Regio Noord heeft aankomende vrijdag zijn laatste officiële schooldag en dan sluit de school voor 6 weken zijn deuren. Geen wekker meer, niet meer vroeg naar bed en lekker doen waar je zin in hebt. Wij blijven gewoon thuis (jammer maar ook leuk) en hopen dus dat dit prachtige weer doorzet. Dat er nog meer prachtige dagen komen en we de hele zomer buiten kunnen zijn. Dan voelt dat toch ook een beetje als een echte vakantie.

Zomerrooster

Ondanks dat de vakantie nog niet begonnen is, zijn we al overgeschakeld op een zomerrooster. Gordijnen blijven veelal dicht, vooral op de slaapkamers, om de zon tegen te houden. Zo proberen we het koel te houden. De kinderen gaan later naar bed. Het is nog zo lekker buiten, ze spelen dan nog zo fijn. En het is toch warm in bed. Helaas worden ze in de ochtend niet vroeg wakker, dus het is nog wel even aanpoten om naar school te gaan.
In de tuin staat het zwembad al klaar en ook al is het water nog wat koud, het is er al heerlijk zwemmen volgens A. T vind het nog maar spannend. Alles een tempo langzamer en laat het warme weer maar blijven.Zomerrooster

Bloggen

Ook het bloggen gaat naar een zomerrooster. Ik merk dat ik met deze mooie dagen ook veel minder zin heb om andere blogs te lezen, of zelf achter de laptop te kruipen om te typen. Genoeg concepten en ideeën. Maar de tijd en de zin om ze allemaal uit te werken ontbreekt. Dus ook bloggend ga ik op vakantie. Dat wil niet zeggen dat er 6 weken geen blogs meer verschijnen. Maar verwacht niet elke dag meer een blogje. Wat er wel online komt weet ik niet. In elk geval natuurlijk wel de artikelen rondom de #mamachallenge2015. Maar verder doe ik een geen toezeggingen.
Vaste rubriek “De boodschappen van mama” komt bij voldoende aanmeldingen na de zomer gewoon weer online. Net als mijn eigen boodschappen.
Het weekoverzicht komt deze vakantie ook niet online. Ik denk namelijk dat de weken wat saai worden om te bekijken. Al die foto’s van het zwembad, strand, het meertje en de BBQ zijn na 2 weken niet meer zo leuk. Natuurlijk pak ik dit ook na de zomer weer gewoon op.

Fijne vakantie

Voor nu rest mij niets anders dan iedereen die op vakantie gaat een fijne vakantie te wensen! En blijf op de hoogte via Facebook of bloglovin voor de blogs die wel online komen!

Linda
Door

Linda

op 01 Jul 2015

Echt, tijdens een hittegolf beginnen over kerst... ;-) Nu lekker genieten van de zomer.

Marijke
Door

Marijke

op 08 Jul 2015

Haha zo'n zin in kerst. Haha nee hoor ;)

bampraat
Door

bampraat

op 01 Jul 2015

hahaha kerst ik moet er nog niet aan denken hoor! Geniet van alle mooie dagen en de vakantie! Snap wel dat je minder wil bloggen. Weer is heerlijk! Have fun met manlief en de kids!

marjon1911
Door

marjon1911

op 01 Jul 2015

Ohh bijna vakantie! Wij moeten nog 2 weken volhouden ;) Met dit weer, pfff... En ik merk ook dat ik minder blogs lees! Heerlijk genieten van jullie vakantie!!!

Sylvie
Door

Sylvie

op 01 Jul 2015

Een hele fijne zomervakantie gewenst! Ben benieuwd naar je artikelen voor de mamachallenge!

Terugblik week #26 | MMopvrijdag
Door

Terugblik week #26 | MMopvrijdag

op 03 Jul 2015

[…] Zomerrooster […]

Reactie plaatsen