Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
08/28/2015
2 min
4

Terugblik zomervakantie

08/28/2015
2 min
4

Vandaag is het ook de laatste dag van de vakantie in regio Zuid. Dus maandag is heel Nederland weer naar school en aan het werk. Stiekem zijn wij dus al weer 2 weken in het normale ritme, alleen blogtechnisch nog niet. Even lekker genieten nog van de warme zwoele zomeravonden, met elke dag een BBQ. Hmm je zal wel denken, waar is zij beland. Nou eigenlijk geniet ik maar even van deze fantasie, want zo mooi waren de laatste twee weken natuurlijk niet. Maar wel nu een echt einde van de zomervakantie, dus ook het einde van het zomerrooster. Maar natuurlijk kijken we eerst even terug op de afgelopen 8 weken.

Wat heb je gemist

Ondanks het zomerrooster zijn er nog best wat stukken online gekomen. Ik kan me voorstellen dat je er veel gemist hebt, want met het mooie weer en op je zonnige vakantiebestemming ga je echt niet de hele tijd blogs zitten lezen.

In juli namen we een kijkje in het peuterhoofd van T, we testten de billendoekjes Sensitive van Zwitsal en die van de Etos, speelden 5 verschillende spelletjes met blokken Blokken_bouwen met kleuren stonden uitgebreid stil bij de bevalling en 8ste verjaardag van A.

In augustus deelde ik wat we deze vakantie hebben gedaan of nog gaan doen in vakantie voor thuisblijvers, bezochten we natuurlijk Sail, zonsondergang Sailwas het ook linkshandigendag en was ik blij dat toch ook de school weer begon.

Natuurlijk voerde ik ook een aantal opdrachten uit voor de #mamachallenge2015. We gingen naar Groenendaal, Groenendaalse bosspeelden met water, Waterballonnen vullenmaakten aardbeienijs en ik hield een week mijn eigen me-time bij.Aardbeienijsje

Zelf bijlezen

Zelf las ik ook veel minder blogs, en niet iedereen hield een zomerrooster aan. Dat betekent dat ik de komende weken ook nog wel wat inhaal werk te doen heb, wat betreft lezen. Welk blog van jou mag ik echt niet missen?

Wat kun je binnenkort verwachten?

Natuurlijk gaan we lekker door met bloggen. Ik ga dus proberen het schema weer op te schroeven en weer elke dag een artikel te plaatsen. Maar dit ga ik niet alleen doen. Binnenkort hoor en merk je meer over de plannen die ik heb met MMopvrijdag waaronder een nieuwe naam en een nieuwe layout. Natuurlijk houd ik nog steeds voor je bij wat we uitgeven aan boodschappen, pak ik de terugblik op onze week weer op. En heb ik nog vele leuke concepten voor je klaar staan.

Wat heb ik gemist in jouw vakantie?

Reacties
Categorieën