06 mei 2015 
in DIY
2 min. leestijd

Moederdag; de 4 leukste diy

Een aantal van mijn favorieten liet ik je al zien in: Mijn 3 favorieten voor Moederdag. Maar er is meer, zoveel meer. En zoveel leuke dingen die je kan maken voor moederdag.
Aangezien ik zelf natuurlijk niet mijn eigen Moederdag cadeau ga maken, deel ik deze keer een verzameling ideeën die ik op Pinterest heb gepind. Nu maar hopen dat manlief de stoute schoenen aantrekt en toch nog met de kinderen aan het knutselen gaat? Nee ik denk niet dat dat gaat lukken. En ik weet zeker dat ik zondag wel verrast wordt, ook al is het niet met 1 van onderstaande ideeën.

Een kaars met tekst of foto

Ziet er zo leuk uit, een kaars met daarop een leuke foto van je kind(eren). Lijkt heel moeilijk om te maken, maar volgens de pin die ik heb gevonden, is dit een makkelijke diy.
Print een leuke foto uit, leg hem op de kaars. Een velletje bakpapier erop en daarna fohnen. De inkt gaat dan van het papier over op de kaars en klaar is je persoonlijke kaars.

Je kunt dit ook doen met een persoonlijke tekst of tekening op de kaars. Maak met vaste stift een tekening of tekst op bakpapier. Leg dit op de kaars en dan ook hier weer fohnen tot de tekst of tekening op de kaars staat.Knutselen voor moederdag: DIY Moederdag_Kaars met tekst

Zelfgemaakte bodyscrub

Mama een spamoment geven? Dat kan, op internet vind je genoeg mogelijkheden om zelf een lekkere scrub voor je moeder te maken.
Ik pinde er 2 voor je.
Een bodyscrub met fijngehakte muntblaadjes (bron:www.dille-kamille.nl) en een scrub met je moeders favoriete badolie als geur.DIY moederdag_bodyscrub

365 dagen liefde voor mama

Niet alleen op Moederdag een feestje, maar het hele jaar door een feestje. Met deze pot gevuld met 365 mooie momenten kan dat. Een leuk etiket, kleine briefjes met lieve en leuke teksten en je hebt er een heel jaar plezier van.DIY moederdag_365 dagen liefde

Schilderij vol liefde

Handjes en voetjes doen het altijd goed. Zo kan je kleintje al snel een mooie tekening of schilderij maken. Deze liefde op Canvas vond ik zeer de moeite waard. Nu nog een plekje vinden in je huis tussen alle foto’s en andere kinderkunstwerken.DIY Moederdag_Schilderij vol liefde

Meer ideeën?

Op mijn bord Moederdag op Pinterest verzamelde ik nog meer ideeën voor Moederdag. Onder andere een aantal lieve gedichtjes, maar ook bijzondere theezakjes of bloemenzaadjes. Er is ook zoveel te vinden voor Moederdag.

Bronvermelding

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te zoeken naar de bron op Pinterest, helaas lukt het vaak niet om de bron te achterhalen en de pin vanaf de bron te pinnen. De credits voor de pins gaan natuurlijk altijd naar degene die hem geplaatst heeft.

Heb jij nog een leuke DIY voor Moederdag?

Lixxy
Door

Lixxy

op 23 Apr 2020

Hoi leuk vesje

Marijke
Door

Marijke

op 23 Apr 2020

Dank je

Yorben
Door

Yorben

op 06 Sep 2020

zou ik het mogen afprinten en boven me bed hangen? het is super mooi!

khalid
Door

khalid

op 18 Apr 2023

mooi knutsel

Reactie plaatsen