05 juni 2015 
1 min. leestijd

Terugblik week #22

Deze week heeft nog wel wat tegenstrijdigheden. Zo was prachtig weer, maar ben ik tijdens de laatste competitiedag ook echt helemaal doorweekt van de baan gekomen. We hielden rust, omdat er ’s avonds avondvierdaagse gelopen moest worden. De avondvierdaagse trekken we nog even door naar volgende week, want we lopen van dinsdag tot en met vrijdag. Dus de finish houden jullie nog tegoed. Dus nu eerst de foto’s van deze week

Vrijdag startten we natuurlijk in de moestuin. T was al weer snel op zoek naar gevaarlijk gereedschap. We moeten hem goed in de gaten houden op dit moment dus….
Zaterdag was een dagje cultuur. Eerst het peuterfestival, en T heeft echt genoten. Daarna nog even een workshop zingen voor A bij de open dag van Pier K vanwege de week van de amateurkunst.Terugblik_22_vrijza
Zondag was een natte en koude dag op de tennisbaan. Echt alles was nat, maar dan ook doornat. Dus na afloop maar een warme thee om warm te worden. Dat hielp niet eens, dus snel naar huis voor een warm bad.
Maandag hadden de mussen het erg druk om alle kleine vliegjes en mugjes te vangen in de tuin voor hun kroost. Ze vlogen af en aan, en zaten bijna niet lang genoeg stil voor de foto.
Aangezien R vroeg mocht aantreden in A voor een van de leukste toernooien in de omgeving, zorgden wij dat we erbij waren voor het support, maar ook voor de warming-up. Verzorgd door de kids.
Dinsdag, jawel de start van de Avondvierdaagse. Storm, wat miezerregen, maar dat mocht ons niet deren en we hebben heerlijk gelopen.Terugblik_22_zomadi
Woensdag vonden we echte peuterschatten dankzij de harde wind van gisteren en brachten we ons half jaarlijkse bezoekje aan de tandarts. Brr, ben altijd blij als het er weer op zit en we pas over een half jaar terug hoeven te komen.
Donderdag was het dan eindelijk zomer. Na de koude natte voorjaar, herfst of winter, maakt mij niet uit hoe je het wil noemen, maar het was nu eindelijk zomer. We genoten van de zon en het heerlijke weer, op het plein en in de zon, en natuurlijk ook bij de derde avond van de avondvierdaagse.
Terugblik_22_wodo
Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen