01 mei 2015 
1 min. leestijd

Terugblik week #17

Een oranje gekleurde vakantie week, met een lang weekend oranje feest. Tennissen op de oudste tennisclub van Nederland en nog veel meer. De eerste week van de meivakantie is dan ook letterlijk voorbij gevlogen. Kijk je mee naar ons oranje feest?

Vrijdag: Koningsspelen. Ook A doet met haar school mee. Allemaal spelletjes zijn er uitgezet en zo hebben ze een hele leuke sportieve ochtend.
T was ondertussen bij de kapper. Een kort jongenskopje heeft hij nu weer. Ik moet er wel even aan wennen, het langere haar stond hem ook erg goed.
Terugblik_17_vrijdag

Zaterdag: Ondanks het niet zo hele mooie weer, bij papa kijken bij de tennis.
Zondag: Remmen met de fiets, mama eend steekt over met haar kleine spul. Dat was onderweg naar de invalwedstrijd bijeen van de damesteams, een uitwedstrijd op de oudste tennisclub van Nederland. En mijn wedstrijd gewonnen. Ik mag vaker invallen nu, want ik bezorgde ze het enige punt.
Terugblik_17_zazo

Maandag: Koningsdag. Eerst een oranje tompoes! In het dorp in de ochtend gekeken op de oranjemarkt. Natuurlijk ook even bij de oude ambachten. Schapenscheren is altijd leuk. En gekeken bij de maalsteen, het gemalen meel van tarwe kregen we mee naar huis. Daar bakken we denk ik binnenkort pannenkoeken van. Nadat T geslapen heeft, nog even terug naar het dorp om te springen op het springkussen.
Dinsdag: De dag kwam wat traag op gang. Waar ik op een gewone maandag de boodschappen al om 10 uur in huis heb, gingen we nu pas om 10 uur de deur uit. Maar wel met een perfect opgemaakt meisje. Het was het wachten waard.
Woensdag: T helpt papa vandaag in de tuin. Vegen is leuk! Daarna neemt hij de computer ook nog even over.
Donderdag: Papa en mama opgestaan, en direct vervangen door de twee jongere versies. Heerlijk dat is ook vakantie.
Een strakblauwe lucht tijdens het boodschappen doen. En net op tijd binnen voor de hagelbui. Ja ook dat hoort nog bij April.
Terugblik_17_madiwido

Hoe was jullie week?

marjon
Door

marjon

op 01 May 2015

Leuk en sportief weekoverzicht. Leuk dat je ook tennist. Ik ben sinds kort ook weer begonnen.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 01 May 2015

Leuk dat je weer bent begonnen met tennissen. Heerlijke sport als het mooi weer is

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 01 May 2015

Ik vond het een rommelige week! En het wordt nog rommeliger want nu begint de meivakantie.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 01 May 2015

En de week daarna gaan ze hier weer naar school, maar is het weer hemelvaart...... Blijft altijd rommelig die feestdagen

Reactie plaatsen