03 juli 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #26

Een hele hete week, de laatste week van het schooljaar. Nou eigenlijk zou het volgende weekoverzicht moeten beginnen met de laatste schooldag van het jaar, maar aangezien ik ook een zomerrooster ga aanhouden is dit voorlopig het laatste weekoverzicht. We sluiten af met de kermis en het einde van het schooljaar.

Vrijdag begon met veel geluk. 2 klavertjes 4 dicht bij elkaar en een derde net buiten beeld. Natuurlijk waren we ondanks dat het niet de planning was, ook nog op de kermis te vinden.
Daar waren we zaterdag ook nog een keer. En aansluitend bij de verjaardag van de buurman. A verveelde zich, en liet mooie vlechtjes maken.Terugblik_26_vrijza

Zondag was eurodag op de kermis, dus natuurlijk waren we daar ;) Maar eerst waren we op de streekmarkt die de buurtmoestuin organiseerde. Bij de stand van Staatsbosbeheer kon je afdrukken maken van een vossenpootje en een reeënpootje. Ook het maken van een insectenhotel was in trek. En natuurlijk krijgen mijn kinderen het voorelkaar om even te mogen mee trommelen met de band. En aan het einde van de dag zaten we bij de buren te genieten van een BBQ met wat druppels op de parasol. Goede afsluiting van het weekend.Terugblik_26_zo

Maandag waren we bij mijn tante, frambozen plukken. Gele en paarse.
Verder lekker weinig gedaan en vooral genieten van het weer dat zo prachtig aan het worden is.

Dinsdag had ik een rustige ochtend. Of even snel tijd voor de boodschappen zonder T. Hij was spelen bij grote neef T. Bij het stoplicht kregen we even een kijkje achter de schermen van het regelen van het verkeer op het kruispunt en gaf ik meteen even door dat je als fiets vaak zo lang moet wachten op dit kruispunt. Hoe dat komt? De camera is de fietser dan uit het oog verloren. Op blijven letten en af en toe zwaaien naar de camera was de tip. Dus als je ons ziet zwaaien voortaan naar het stoplicht…….

Al een klein beetje jarig vandaag. A dan. Traktatie op school en daarna ook haar feestje. Voor iedereen op vakantie is, hebben we die dan vast binnen.Terugblik_26_madiwo

Donderdag was T al heel moe van de warmte, maar ook omdat hij zijn middagslaapje gisteren oversloeg i.v.m. het feestje van zijn zus. Dus lekker even op bed gelegen. Tevens het laatste schooltheater van dit jaar. Bloedheet en zweten in de gymzaal, maar prachtige optredens gezien. Terugblik_26_doDaarmee sluiten we de week en het schooljaar af. En ook voorlopig de weekoverzichten. Fijne vakantie allemaal.

marjon1911
Door

marjon1911

op 05 Jul 2015

Leuke uitjes. En wat heerlijk nu lekker vakantie!! Wij moeten nog even 2 weken volhouden, komende week schoolkamp en dan de laatste week opruimen en even naar mijn nieuwe school. Voor jullie: FIJNE VAKANTIE!

Marijke
Door

Marijke

op 08 Jul 2015

Succes nog even met de laatste loodjes

Reactie plaatsen