29 mei 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #21

En wederom hadden we een heerlijke week. Wat kan het leven toch eigenlijk makkelijk zijn. De vrije dagen zijn na deze week wel weer even voorbij. En we moesten even hard doorwerken in het huis. Want met dat soort dagen blijft het toch altijd een beetje rommelig in huis. Hebben jullie dat nou ook? Gelukkig geen foto’s van de stofzuiger en de wasmachine deze week. We hadden ook genoeg tijd om lekker te spelen. Dus dat hebben we ook vol op gedaan. Kijk je weer gezellig mee naar onze week?

Vrijdag was een normale vrijdag. Samen met T gingen we dus lekker aan het werk in de moestuin. Harken, knippen, netten over de bessenstruiken hangen en de plantenwater geven. En ja natuurlijk kregen wij een hartverzakking toen we die eigenwijze peuter aan zagen komen met een enorme schaar in zijn handen. Dat is idd niet de bedoeling. Maar stiekem toch even een foto gemaakt van het trotse hoofd met die enorme schaar.
’s Middag heerlijk binnen gespeeld, frisse lucht was genoeg vond T, dus speelde we met de toettoetauto’s tot het tijd was om A bij een vriendinnetje op te halen.Terugblik_21_vrij

Zaterdag was een saaie dag denk ik. Behalve boodschappen hebben we echt niet veel gedaan, ik heb er namelijk niet eens foto’s van.
De zondag daarentegen was heerlijk. Na het middagslaapje waren we met de hele familie aan de BBQ. Spelen in de nabijgelegen speeltuin en voetballen met de ooms en tantes hoort daar ook bij. En daarna nog lekker bij het vuurtje zitten, onder het zonnescherm waar de regen zachtjes op tikt.Terugblik_21_zo

Maandag, nog een heerlijke vrije dag. Appelparade bij de Olmenhorst, dus op de fiets erheen. De jonge appels en peren zijn al aan hun groei begonnen. Wij liepen heerlijk over de markt en speelden wat in de speeltuin. Druk maar gezellig op 2e Pinksterdag.

Dinsdag, T bleef vandaag bij A in de klas. Ik ging lezen met een groepje en hij ging niet mee. Zat heerlijk te kleuren in de klas bij A. Doodstil in de klas en dan roept er ineens een peuter. “Wauw”, hij was trots op zijn tekening en had de lachers op zijn hand. Gelukkig kwam hij daarna toch weer snel met mama mee, want groep 4 is toch nog niet de juiste plek voor een mannetje van 2.

Woensdag kwamen we mooi weer eens voor niets op het schoolplein. Niet erg hoor, want dat hoort er nu eenmaal bij. Maar A wilde bij een vriendinnetje spelen waarvan de moeder mooi bijna een kwartier te laat kwam. Sta je dan met een hongerige peuter op een leeg schoolplein. Zucht, het hoort erbijTerugblik_21_madiwo

Donderdag kwamen de twee neefjes een dagje spelen. Lekker druk 2 peuters en een baby ineens in huis. Maar wel heel gezellig. De twee peuterneefjes hebben zich de hele dag samen vermaakt. Spelen, eendjes voeren, ze vonden het fantastisch. Babyneefje heeft zich ook heerlijk vermaakt, knuffels genoeg van zijn grote broer en neef.Terugblik_21_doHoe was jullie week?

Sylvie
Door

Sylvie

op 29 May 2015

Fijne foto's! Ziet eruit als een heerlijk weekje. Ik vind die foto van A en T samen op het speeltoestel zo schattig, die kan wel in een lijstje!!

Marijke
Door

Marijke

op 02 Jun 2015

Ja he! Oh en ik moet nog een leuke uitzoeken voor aan de muur, maar er zijn er zoveel waar ze samen leuk op staan

josanjongbloed
Door

josanjongbloed

op 29 May 2015

Lekker druk weekje. Ik wil ook een moestuin. Je brengt mij nu wel op ideeën

Marijke
Door

Marijke

op 02 Jun 2015

Ja leuk hoor een moestuin. Maar wel veel werk. Het is toch mama die het moet doen, anders hebben de plantjes dorst en komen ze ook niet in grotere potten

marjon1911
Door

marjon1911

op 30 May 2015

Leuke week hoor. Familie bbq de moestuin bijwerken. Leuk dat T bij zijn grote zus in de klas mocht.

Marijke
Door

Marijke

op 02 Jun 2015

Hij wil er elke dag wel blijven. Maar hij moet nog zo lang wachten......

Reactie plaatsen