12 juni 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #23

We zijn begonnen met aftellen. We sloten de avondvierdaagse af en dat betekent het begin van alle festiviteiten rondom het einde van het schooljaar. De kinderen, meesters, juffen en ook de ouders zijn er al weer aan toe. Maar voor die tijd nog even een paar Cito’s, A dan. Schoolreisje en andere activiteiten. Daarnaast gaan ook de andere activiteiten in een onverminderd tempo door. Even wat opnames voor tv tussendoor en de week is weer bomvol.

Vrijdag aardbeiendag. Natuurlijk tijdens ons wekelijkse uitje naar de moestuin. De eerste aardbeien zijn rijp en dat wordt gevierd. Alle vrijwilligers proeven de aardbeien. Dus T ook. Alleen kreeg hij er daarna geen genoeg van. Ik was ondertussen tuinbonen aan het oogsten (uit de kas) en opeens was het stil. En stilte bij een peuter is niet te vertrouwen. Dus op zoek. Zat meneer tussen de aardbeien. Hij wist nog waar ze waren en was zelf maar op zoek gegaan naar nog meer lekkers.
En wat was het warm vandaag. Heerlijk in de tuin gezeten, maar wel wat extra bescherming erbij. Mijn spaanse zonnenhoed mocht weer een keer naar buiten. Dat er nog vele dagen mogen volgen!
De afsluiting van de avondvierdaagse stond ook nog op het programma. Gelukkig werden we alleen nat, en daar hadden we voor bescherming gezorgd. De ergste buien gingen aan ons voorbij. Maar was toch wel even spannend onderweg met die paar flitsen en donderklappen.Terugblik_23_vrij

Zaterdag na de tennis van manlief vertrokken naar het strand. HEerlijk uitgewaaid, maar inde achtertuin bleek het deze keer toch fijner te zijn. Minder wind, dus maar een spontane BBQ geregeld.

Zondag was een dagje tennisbaan. A mocht in de ochtend tennissen voor de Worldtour. En manlief speelde en finale bij een van de leukste toernooien in onze omgeving. Helaas (voor hem) won hij de finale niet.

Dat betekent dat het op maandag weer hard werken is thuis, want in het weekend is er dan niets gebeurd. En ik had een deadline want ik had afgesproken in de middag extra naar de moestuin te gaan. Er kwam bezoek, namelijk een dame die een paar vrijwilligers kwam interviewen en wat ik niet wist, ook de tv ploeg van RTV Noord-Holland. Aangezien ik nu toch niet werk, kan ik best een keer extra aanschuiven in de moestuin, zodat er ook mensen zijn. Kinderen gezellig mee. A en vriendin riepen de rest van de middag enthousiast: “We worden beroemd!”Terugblik_23_zazoma

Dinsdag zijn we lekker binnen gebleven. Brr ik vond het maar koud buiten. Lekker getekend, en ja dweilen moest ook echt nog wel een keer gebeuren. De vloer zag er niet uit. Gelukkig vindt T dweilen wel echt heel leuk.

Woensdag was het nationale buitenspeeldag. Bij ons in de buurt wordt net als voorgaande jaren bij het wijkgebouw een buitenspeelmiddag georganiseerd. Nadat T toch eerst maar even naar bed was geweest, zijn wij ook even gaan kijken en spelen natuurlijk. Het is altijd heel gezellig en zeker nu het mooi weer is, de hele middag wel lekker druk.Terugblik_23_diwo

Donderdag schoolreisjedag! En ik heb het geluk om mee te mogen als begeleider. Naar Duinrell. Heerlijk met een groepje van 6 kinderen, waaronder ook A door het park gelopen en genoten van alle attracties. Wat was het heerlijk weer, en wat was het druk daar!Terugblik_23_do

En hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 12 Jun 2015

Mijn week was wel oké. Relatief wat rustiger gelukkig.

Marijke
Door

Marijke

op 12 Jun 2015

Dat is fijn! Vind het altijd zo leuk om jouw week in 1 of 2 zinnen in mijn reacties te lezen!

koperdeleur
Door

koperdeleur

op 12 Jun 2015

Ik had een hot nherweek week. Maar vooral door de avondvierdaagse. Beetje rustig aan proberen te doen maar dat valt mij zwaar ;)

Marijke
Door

Marijke

op 12 Jun 2015

Nu uitrusten van het weekend!

Reactie plaatsen