22 mei 2015 
1 min. leestijd

Terugblik week #20

De week begon natuurlijk in het heerlijke Hemelvaartsweekend. Verrassend genoeg voelde deze week eigenlijk toch als een vrij normale week. Het was dan ook een normale schoolweek verder. Heerlijk, ook al beginnen we langzaam naar de zomervakantie toe te verlangen. Vooral in de ochtenden. Dan is het ondanks het vroege licht toch niet heel makkelijk om je bed uit te komen. Aftellen is begonnen, en het weer wordt ook steeds lekkerder. Zodra de zon schijnt voel je direct zijn kracht. Verraderlijk!

Vrijdag waren we allemaal lekker vrij. ’s Ochtends waren we daarom weer even lekker helpen in de buurtmoestuin. T voelt zich er al zo thuis, hij ontdekt de tuin op zijn gemak. ’s Middags op de fiets naar opa en oma. Ook even mijn oom uit Australië gedag zeggen. En bij oma kun je ook lekker springen en bellen blazen.
Zaterdag biebdag. En T rent niet meer snel naar de boeken. Nee hoor, hij zit binnen een paar seconden achter de computer. Gelukkig gaat hij daarna toch ook lekker boekjes lezen.
Zondag, dagje tennis voor mama, op het terras en op de baan toch iets te veel zon opgevangen. Goed smeren dus, met de fijnste aftersun.

Terugblik_20_vrijzazo

Maandag dagje thuis, lang weekend gehad, dus was weinig in huis gedaan. Inhalen dus de schade. Gelukkig heb ik nog steeds hulp, hoewel het er niet sneller en effectiever van wordt, is het wel heel gezellig zo samen werken.
Natuurlijk regent het hard als A van school gehaald moet worden, maar wij worden niet nat met onze mooie paraplu’s.
Dinsdag: Na een hele lange slaap heeft T bedacht dat papa hem uit bed moet halen. Voor mama duikt hij weg, boefje!
Woensdag visite uit Australië. Mijn oom is in het land en kwam vandaag samen met mijn ouders bij ons langs. Selfietime! En nee mensen ik kijk dus totaal niet boos. Als je niet uitbundig lacht op een foto kijk je niet direct boos….
Donderdag, genoten van een lunch met restjes. Restje pasta, eiermuffin en aanvullen met brood, want de lunch is toch wel mijn belangrijkste maaltijd van de dag.Terugblik_20_madiwodo

En hoe was jullie week?

Huisvlijt
Door

Huisvlijt

op 22 May 2015

Ik herinner me eerlijk gezegd niet zoveel van! Dus heel gewoon denk ik dan maar.

Marijke
Door

Marijke

op 25 May 2015

Ach gewone weken zijn ook prima!

marjon1911
Door

marjon1911

op 22 May 2015

Leuk dat je oom uit Australië er was en op bezoek kwam. Ik merk het ook altijd meteen wanneer we paar dagen vrij hebben gehad aan het huishouden.

Reactie plaatsen