27 maart 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #12

Brr waar is het voorjaar nu gebleven? Ik vond het deze week maar niets buiten. 2x zelfs de verwarming in huis wat hoger gezet, omdat ik het zo koud had. Helaas miste ik door het weer ook de zonsverduistering en moest ik het doen met een livestream, was het wel goed weer om te handballen, en hadden we tijd om het huis in paassfeer te brengen.

Vrijdag:
Een prachtige zonsverduistering! Helaas alleen gezien via de livestreams. Want mijn uitzicht op de zon was een egaal grijze lucht. In de middag lekker geknutseld voor Pasen. T doet ook gezellig mee, maar heeft meer oog voor de krijtjes.Terugblik_12_vrijdag

Zaterdag:

Schoolhandbaltoernooi. A en haar team werden 2e. Super trots waren ze!Terugblik_12_handbal

Zondag:

Samen maakten ze ontbijt voor mama. Zo lief en lekker! ’s Middags lekker naar buiten. Kijk! Dit is lente! Heerlijk genieten van de zon en de bloemen en jonge blaadjes aan de bomen.Terugblik_12_zondag

Maandag:

Oefenen op het potje. Tja als mama dan niet alleen naar het toilet mag. Hij houdt nog wel zijn broek aan, want zonder is echt nog eng. Samen haalden we het voorjaar uit de tuin naar binnen..Terugblik_12_maandag

Dinsdag:

Ik ben nog steeds blij dat T nog in de wagen wil. Ik ging weer zonder dochter naar huis, maar wel met alle spullen. Hij kan mama zo goed helpen in de keuken. Op de stoel kun je heerlijk in de weg zitten en op gaan staan als je er niet bij kan.Terugblik_12_dinsdag

Woensdag:

Het regent, het regent, dus wij gingen met de paraplu’s naar school. En we maakten dit vrolijke paashoekje af met de paastakken.Terugblik_12_woensdag

Donderdag:

Aan het stoeien met het weekoverzicht. Collages in plaats van losse foto’s. Toch een losse foto? Hoe krijg ik die gelijk. Er gaat stiekem toch wat tijd in zitten.Terugblik_12_donderdag

Deze week koos ik ervoor om per dag een kleine collage te maken van de foto’s. Ik ben benieuwd wat jij leuker vindt. Een collage per dag, of gewoon de losse foto’s. Laat je het weten in een reactie?

koperdeleur
Door

koperdeleur

op 27 Mar 2015

Ik vind de collages leuk. Maar soms ligt er ook aan hoeveel foto's je maakt lijkt mij.

mamamarjon1911
Door

mamamarjon1911

op 27 Mar 2015

Zeg dat wel, waar is het voorjaar. Vandaag ook alweer zo'n dag met veel wind. Wat herkenbaar het school handbal. Ik deed er vroeger ook altijd mee. Ik was dan ook zelf een handbalsters. Fotocollage is leuk, zie je weer net wat meer van een moment. Maar soms kan 1 foto, die erg mooi is ook voldoende zijn.

Reactie plaatsen