Priveleven
Marijke Mulder- de Leur
Priveleven
04/17/2015
2 min
2

Terugblik week #15

04/17/2015
2 min
2

Deze week leek het wel heel even een beetje zomer! Genieten met een hoofdletter G. Maar ook een dagje bankhangen vanwege een zieke. Natuurlijk ook de dagelijkse gang van zaken. Het was immers een normale week deze week.
Kijk je mee wat wij allemaal deden?

Terugblik_15 vrzazomaVrijdag was een prachtige dag. Natuurlijk eerst de normale zaken, even langs de glasbak voor A naar het feestje van een vriendinnetje ging. We eindigden de dag op het strand. Als je het mij vraagt een van de fijnste plekken van Nederland voor mooie zomeravonden. De kinderen genieten er ook altijd heel erg van. Helaas zagen we de zon niet goed ondergaan. Er zaten toch net een paar wolkjes aan de horizon.

Zaterdag was een dag vol tegenstrijdigheden. In de middag een heerlijke herfststorm om in de avond lekker met mooi weer nog even snel bij papa tennis te kunnen kijken. Wel koud langs de baan, maar ach de zon scheen alweer…

Zondag met de trein. Feest voor de kinderen. We zijn naar Rotterdam gegaan om iemand over de finish te juichen bij de marathon. Helaas werd de finish niet gehaald. Maar toch leuk om mensen “fris” over de finish te zien gaan en na de finish echt te zien strompelen. Wat een aanslag op je lichaam zo’n marathon.
Maandag was T ziek. Hij viel lekker tegen mama aan in slaap op de bank. Twee keer zelfs. Een dagje bankhangen dus.

Terugblik_15 diwodoDinsdag samen met T leesmama geweest op school. Tegen de tijd dat wij de school uit waren, hadden de juffen bijna koffiepauze. Hij wilde namelijk graag zelf de trap af. Na het eten, dat door beide kinderen niet gewaardeerd werd vandaag, maar waar manlief van heeft genoten, nog even snel naar buiten. Lekker spelen op het plein. Kinderen op bed en mama naar de laatste herhalingsles van de EHBO van dit seizoen. Heerlijk om nu al ergens zomervakantie van te hebben.

Woensdag was weer eens tijd voor boodschappen. Ook op peutertempo. Daarna het uitje naar het conternatie.. ehh consultatiebureau. T is weer goedgekeurd. Spannend dat hij het deze keer vond. Hij kwam stoer binnen, maar daarna moest hij hard huilen toen hij zijn jas alleen al uit mocht doen. Kwam op de fiets terug pas weer goed. Hij was wel erg moe, uiteindelijk maar wakker gemaakt toen mama vond dat het middagslaapje lang genoeg had geduurd, maar eerst een foto natuurlijk. Hij slaapt nog steeds zo lief!

Donderdag tijd om kale plekken in te zaaien. Vorig jaar maakte ik een start met het gazonherstel maar voor zaaien werd het toen te laat in het jaar. Van de zomer hopelijk weer een mooi groen veldje. Vandaag is het ook onze trouwdag. Ik verraste manlief met een heel klein bosje bloemen. Gewoon om het niet te vergeten.

Hoe was jouw week?

Reacties
Categorieën