24 april 2015 
1 min. leestijd

Terugblik week #16

Een drukke week. Een sollicitatiegesprek, met daarna ernstige behoefte om uit te waaien. Gelukkig was het weer een week met prachtig weer. Lekker in de tuin kunnen werken. Iemand trouwens enig idee waarom geiten je altijd helemaal proberen op te eten? Kijk je mee wat we verder hebben gedaan deze week?

Terugblik_16_vrzazomaVrijdag: eerst een sollicitatiegesprek. Daarna zat mijn hoofd vol, echt vol! Dus met T naar de moestuin gegaan om lekker uit te waaien. Beetje wind en veel zon, dat doet een mens goed.

Zaterdag: A verveelde zich en we belden tante H of ze zin hadden om langs te komen. Toevallig waren ze in de buurt, dus de kinderen spelen, behalve T. Hij kwam niet gezellig uit bed en vond knuffelen met zijn tante wel prima

Zondag: Grote tuinklus geklaard. Nu al het dode hout (gras) nog verwijderen. Ik wil namelijk nooit meer een wespennest in dit ding!

Maandag: T helpt met klussen. We maakten het houthok na ruim 10 jaar maar af, omdat andere mensen niet van onze spullen konden afblijven.

Terugblik_16_diwodoDinsdag: Bezoekje aan de kinderboerderij. Even de opdringerige geiten aaien. Waarom eten die beestjes toch altijd je tas, jas en veters op?

Woensdag: Vandaag was het landelijke zaaidag. Wij gingen daarom bij de moestuin helpen met bloemen zaaien. A was er met vriendinnetje M al eerder, zij hebben dan ook aardappels gepoot. Het was wel fris, maar ook weer heerlijk!

Stukje krant: trots op mijn schoonzusje. Ze is afgelopen weekend 3e geworden op het Nederlands Kampioenschap sjoelen.

Donderdag: Deze week is het collecteweek voor het longfonds. Geen directe aanleiding om hiervoor te collecteren, maar toevallig op ons pad gekomen. Manlief en A lopen hiervoor onze eigen straat en een straat verderop. Zo een goede bijdrage doen voor het goede doel.

Hoe was jouw week?

marjon
Door

marjon

op 24 Apr 2015

Een heerlijke week met veel buiten activiteiten. Hopelijk is je sollicitatie goed verlopen.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 24 Apr 2015

Ja was een leuk gesprek. En ik mag voor een tweede gesprek langskomen!

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 24 Apr 2015

Leuk dat je voor een tweede gesprek mag langs komen. Dan ging het dus goed!

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 24 Apr 2015

Ja het was ook een leuk gesprek!

Reactie plaatsen