Buurman & Buurman in de kleuterbios. Kom je ook?
Uitjes/Vakanties
Marijke Mulder- de Leur
Uitjes/Vakanties
11/08/2019
1 min
0

Buurman & Buurman in de kleuterbios. Kom je ook?

11/08/2019
1 min
0

Weet je nog mama, toen jij en A samen weg gingen, ging ik met papa naar de bioscoop. Even voor de duidelijkheid, dat was in januari. Wij hadden toen het vrijgezellenfeest waarbij we een bezoek brachten aan het kattencafé. Maar als de vrouwen iets leuks doen, dan willen de mannen niet saai thuis blijven. Dus zij gingen naar de bioscoop. De enige film die toen interessant was voor T was Buurman & Buurman. En dat heeft zoveel indruk gemaakt, dat hij het er nu nog steeds over heeft.

Buurman & Buurman

Voor diegene van wie hun kind niet geraakt is door het Buurman & Buurman virus. Buurman & Buurman zijn 2 buurmannen (duh) die samen aan de meest bijzonder klussen beginnen en ook de meest bijzondere oplossingen bedenken. Uiteindelijk zijn ze altijd heel tevreden en sluiten ze het verhaal af met het beroemde Ajeto.
Veel mensen vinden het hilarisch. Maar ik ben niet gezegend met deze vorm van humor, dus ik kijk altijd met lede ogen mee. Na 5000 afleveringen op Youtube en een boek voorgelezen te hebben, begin ik toch steeds meer sympathie voor Mat en Pat, want Buurman & Buurman, blijken ook namen te hebben, op te brengen. Dus toen ik zag dat zij weer in de bioscoop zouden komen, dacht ik direct dat dit een leuk uitje voor T zou zijn.

Kleuterbios 17 november

Buurman en Buurman kleuterbios
Speciaal voor de allerkleinste fans, gaat Buurman & Buurman zondag 17 november in voorpremiere tijdens Kinepolis kleuterbios. T kan inmiddels ook wel gewoon naar de bioscoop, maar speciaal tijdens kleuterbios zijn er aanpassingen gedaan voor de allerkleinsten, zodat ook zij een leuke ervaring hebben.
Het licht blijft gedimd aan en het geluid staat minder hard. Bij aankomst staat er een bekertje welkomstlimonade en een snackje klaar, er is een kleur- en knutselhoek en na afloop krijgt elke jonge bezoeker een heus filmdiploma mee naar huis. Kortom; een onvergetelijke filmervaring die je niet mag missen!

Kom je ook?

Inmiddels heb ik T verteld dat wij 17 november weer naar de bioscoop gaan om naar Buurman & Buurman te gaan. Nou hij sprong een gat in de lucht…
Kaarten kun je via de site van Kinepolis al bestellen zodat je verzekerd bent van een plekje.
Kom je ook?
Wanneer: zondag 17 november
Aanvangstijd(en): 10:00 uur
Start Film: 10:30 uur
Speelduur: nnb
Ticketprijs: € 8,00
Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer, Cineast.

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Op social media zie je dit terug als #mmtad

Reacties
Categorieën