13 november 2019 
2 min. leestijd

Frozen 2

Ik denk dat wij ongeveer de laatsten waren in heel Nederland die in de ban van Frozen kwamen. De hele hype ging in eerste instantie een beetje aan ons voorbij. Geen idee hoe, maar uiteindelijk waren wij toch gegrepen door dit virus. A vond zichzelf wel te oud om met outfits en vlechten in de weer te gaan, T wilde natuurlijk niet, de dames zijn meisjes en hij duidelijk niet. Maar de film werd op Netflix vaak bekeken. En “Let it go” het meeste gedraaide nummer op de telefoon en de Ipad.
Reikhalzend werd er hier dan ook uitgekeken naar deel 2. En eindelijk is het dan zover.

Naar de bioscoop tijdens kidsweekend

Zodra bekend werd dat de dames Anna en Elsa in een vervolgfilm hun opwachting mochten maken, riepen we al dat we deze keer de bioscoopversie niet mochten missen. En na jaren wachten is het dan zover. Vanaf 20 november is de film Frozen 2 eindelijk in de bioscoop. EINDELIJK!!

Nu vind ik een bezoek aan de bioscoop toch wel iets voor een weekend. Door de week moeten ze naar school, tennis, en andere activiteiten en natuurlijk op tijd naar bed. Kinepolis begrijpt dit als geen ander. Ze organiseren regelmatig kidsweekend rondom een nieuwe film.
Zo staat het weekend van 23 en 24 november helemaal in het teken van Frozen 2.
Er worden naast het vertonen van de film ook allerlei activiteiten georganiseerd. Ik las in het persbericht dat er in Breda zelfs een schaatsbaan is dat weekend. Super leuk al die extra’s. Die maken een bioscoopbezoek nog onvergetelijker.
Frozen 2

Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek

Gaan jullie ook?

Ik heb inmiddels al verklapt aan de kinderen dat wij zaterdag 23 november naar de bioscoop gaan. Ik had het voor T nog even geheim willen houden. Maar nadat A zich versprak, deed ik het ook nog een keer. Dus geheim is het niet meer.
Wil jij ook? Ik verwacht dat veel mensen na de hype van de vorige film deze wel willen bezoeken. Dus als je slim bent, reserveer je op tijd je kaarten.

En ga jij ook?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Op social media zie je dit terug als #mmtad

Reactie plaatsen