28 augustus 2022 
3 min. leestijd

Ted en de Magische Smaragd

Dit weekend is het weer Kidsweekend bij Kinepolis. Een perfect moment om de zomervakantie af te sluiten. Het is hier het laatste weekend van de zomervakantie in Regio Noord, dus dit valt perfect samen. Van Kinepolis mochten we tijdens het kidsweekend Ted en de magische smaragd komen bekijken.

Bioscoop

Wij gaan niet heel vaak naar de bioscoop. Onze weekenden zijn vaak gevuld met tenniswedstrijden, dus hebben we geen tijd om vaak de bioscoop te bezoeken. Dat maakt het dan ook altijd extra speciaal.

Kinepolis Hoofddorp

De verrassing was dus ook groot dat we vandaag hele luxe stoelen kregen. De loveseats helemaal bovenin de zaal. Lekker ruim, en heerlijk geen voeten van de mensen achter je in je rug, En ook de mensen naast zitten lekker ver weg. Volgens T echt nog beter dan alle andere plekken. En ik vind eigenlijk alle plekken in de bioscopen van Kinepolis heel goed.

Kidsweekend

Ted en de magische smaragd


Onze zaal van vandaag bevond zich op de bovenste verdieping. Boven werden we onthaalde door een prachtige boog met ballonnen. Speciaal voor onze film. Nadat we langs de bar waren gelopen om de nodige popcorn en wat drinken in te slaan, kwamen we in de ruimte voor onze zaal. Daar stond een tafel met grote kannen limonade, bekers met afbeeldingen van andere films. Super goed dat deze bekers op deze manier nog een keer gebruikt worden. Heel duurzaam.

Daarnaast stond er nog een tafel met kleurplaten. Daar hadden de 2 pubers en T geen interesse meer in. Maar de andere spellen, blikgooien, sjoelen, maar met name Jenga vonden zelfs zij nog heel leuk om te doen. En dit is zo typerend voor het Kidsweekend bij Kinepolis. Naast de film maakt het van een bezoek nog meer een beleving.

Ook vandaag is het nog Kidsweekend en kun je nog genieten van deze bijzondere extra's bij de Kinepolis bioscoop bij jou in de buurt. Ik vond het vandaag verrassend rustig, dus ik weet zeker dat er nog kaarten te krijgen zijn.

Ted en de Magische Smaragd

Ted wil graag archeoloog worden, maar al zijn ontdekkingen mogen niet gedeeld worden met de wereld. Hij hoopt dat hij nu hij deel uitmaakt van een team archeologen dan toch eindelijk beroemd te worden als archeoloog. Hij maakt deel uit van een team dat bezig is met een opgraving in Zuid-Amerika. Maar hij vindt daar iets dat toch echt uit Egypte lijkt te komen. Hij wordt niet geloofd en niet begrepen, en daardoor ook naar huis gestuurd.

Ted en de magische smaragd

Maar dan begint het avontuur pas. Victoria Moon, die door de archeologen als freak wordt bestempeld neemt contact met hem op. Hij heeft een sleutel om een heel belangrijk historisch stuk te vinden. Zijn reis brengt hem vervolgens naar het Louvre in Parijs en dan naar de piramides in Egypte. Hij moet ook zorgen dat Mummie wordt gered, die is vervloekt door de bijzondere vondst.

Zal Ted de juiste keuze maken? Zijn vrienden redden en geheim houden, of kiezen voor de roem en het eindelijk bekend staan als de beste archeoloog van de wereld?

https://youtu.be/-1TMniQ9VkE

Wat vonden wij van de film?

Vanaf de start waan je je in een Indiana Jones film, die vergelijking las ik al op internet, maar dat was ook echt waar ik direct aan moest denken. Spanning, bizarre situaties en enorm veel humor. De film is echt voor de hele familie. T vond het gewoon een leuke film, maar A en haar vriendin vonden hem ontzettend grappig. Zij begrijpen en waarderen inmiddels de humor die de volwassenen in de film ook zeker zal aanspreken. We hebben echt van het begin tot het einde genoten.

Bij een vervolg zullen we zeker proberen of we deze ook in de bioscoop kunnen bekijken. 

Binnenkort bij Kinepolis

 Naast Kidsweekend organiseert Kinepolis ook andere evenementen. Ladies Night of de Kleuterbios.

De kleuterbios komt er binnenkort al weer aan. Zondagochtend 18 september draait de film De Gruffalo en De Slak & De Walvis. De kleuterbios is speciaal voor de allerkleinsten van 2 tot ongeveer 6 jaar. Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid staat minder hard. Hierdoor is het goed toegankelijk voor deze leeftijdsgroep. Ook met T hebben we daar al een keer echt van genoten. Mede door zo'n eerste positieve ervaring zal hij de bioscoop heel bijzonder vinden. Kaarten voor de kleuterbios op 18 september kun je nu al bestellen.

Ga jij deze film nog bezoeken?


Reactie plaatsen