27 december 2022 
1 min. leestijd

OEPS! Kids overboord; bioscoop tip

Voor de kerstvakantie hebben we weer een leuke bioscoop tip voor jullie. De titel spreekt al direct aan: OEPS! Kids overboord.

Al voor ik heb gekeken naar de inhoud, zit ik in gedachten bij Home Alone. Het klinkt als een gezellig kerstdrama voor de hele familie. Maar of het verhaal ook overeen komt? Daarvoor moet je toch echt naar de bioscoop.

Nee dat is flauw. Ik zal je een beetje op weg helpen.


OEPS! Kids overboord


Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint op te raken. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk van boord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. OEPS! Aan boord van hun geïmproviseerde vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van bekende soortgenoten

OEPS Kids overboord
Lijkt helemaal niets op Home Alone dus, de enige gelijkenis die ik kan zien is dat het een geweldige film moet zijn voor in de kerstvakantie. Niet alleen het verhaal, maar ook de getekende beelden als de sterrencast die de film hebben ingesproken, moeten dit een succes ervaring maken in de bioscoop. 

Frank Lammers, you love him or you hate him denk ik. Maar een goede stemacteur is het zeker. Daarnaast ook Vivienne van den Assem en Juvat Westendorp en ik denk dat je er goed bij zit in de bioscoop. 


Nieuwsgierig geworden? 

Oeps Kids Overboord is al vanaf 14 december te zien in de bioscoop. Dus boek snel je kaartjes in je favoriete bisocoop voor een gezellig uitje deze kerstvakantie.Reactie plaatsen