30 maart 2015 
1 min. leestijd

Boodschappen maart week 4

En dan is maart bijna weer voorbij. Het begon met winterse recepten en bijbehorende boodschappen, maar inmiddels zijn de eerste kroppen sla al weer gekocht en op gegeten. Deze week moesten er we ook nog even naar de drogist, manlief wil zich graag blijven scheren en ook ik vind dat fijn. Maar dan weet je het wel, dat zijn altijd dure uitgaven. Kijk je mee wat we deze week kwijt waren aan boodschappen?

Wat gaven we deze week uit aan boodschappen?

€ 7,10
€ 16,80
€ 21,45
€. 9,05
€ 14,90
€ 10,25
€ 2,50
€ 6,35
€ 3,49
€ 2,–
€ 37,–
Totaal: € 130,89Boodschappen_maart_week_4

Een dure week. Er moesten namelijk voor manlief ook scheermesjes komen. En dat is toch altijd een dure uitgave. Ook al wisten we ze deze keer in de aanbieding te krijgen. Ook haalden we vrijdagavond pizza, een flinke aanslag op je budget. Dit was de laatste week van de maand maart, echter de maand is nog niet voorbij. Daarom neem ik ook het weekend nog mee in het overzicht van maart dat ik aankomende week deel. De twee allerlaatste dagen van maart komen bij de boodschappen van april. Want dit boodschappen haal ik vandaag pas in huis.
Zonder de scheermesjes en het pizza halen waren we voor de week €77,09 kwijt. Dat is geen verkeerd bedrag.

Wat aten we deze week

  • Zaterdag aten we broccolisoep met bruschetta. Een eerste probeersel van beide gerechten, dus verwerkte ik ze ook in een blog. Een groot succes kan ik wel zeggen.
  • Zondag aten kip uit de oven. Het vlees was ongekruid, dus ik kruidde het zelf met peper, zout en paprikapoeder. We aten er rijst bij en een blik vruchten. Uit de vriezer het restantje kousenband.
  • Maandag een beenhammetje uit de oven. Gecombineerd met sla, met komkommer, tomaat en fetakaas. Aangezien we nog rijst overhadden van zondag een beetje extra rijst erbij gekookt, en het was een complete maaltijd.
  • Dinsdag ik en de kinderen macaronischotel. Manlief at rode macaroni. Ik vind het zakje kruiden dat het volgens hem lekker maakt, juist niet lekker en daarom twee verschillende pasta’s op tafel.
  • Woensdag is pasta dag. En deze keer uit de magnetron, namelijk gisteren genoeg gekookt voor 2 dagen pasta. Lekker makkelijk.
  • Donderdag was deze week ook weer voor de Hollandse pot. Runderbraadworst, aardappels en wortels.
  • Vrijdag is een keer wat anders dan patat, we besloten te halen. Pizza. Ze verkopen de lekkerste bij ons in het dorp! Echt waar. Een vriendinnetje van A at vandaag mee. Gezellig begin van het weekend.

Zoals hierboven ook aangegeven, volgt later deze week het overzicht van maart. Ik ben benieuwd hoeveel we totaal hebben uitgegeven. Ik heb het zelf ook bewust nog niet opgeteld. Even de spanning erin houden.

Tamara
Door

Tamara

op 30 Mar 2015

Leuk om eens een kijkje in andermans uitgaven patroon te krijgen! En ja die scheermesjes zijn belachelijk duur helaas! Heb voor Richard een elektrisch scheerapparaat gekocht. Ook best ideaal!

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 30 Mar 2015

Elektrisch scheren heeft mijn man ook gedaan, maar nat scheren vindt hij veel fijner. Scheelt denk wel veel in prijs, apparaat gaat wel een tijdje mee

mamamarjon1911
Door

mamamarjon1911

op 30 Mar 2015

Zoals je inmiddels weet vind ik dit leuk om te zien bij jou op de maandag! Benieuwd naar jullie totaal overzicht deze maand.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 30 Mar 2015

Wat leuk om te horen! En nog heel even geduld ;)

Boodschappen maart | MMopvrijdag
Door

Boodschappen maart | MMopvrijdag

op 02 Apr 2015

[…] Boodschappen maart week 4 […]

Reactie plaatsen