16 maart 2015 
1 min. leestijd

Boodschappen maart week 2

De tweede week van maart, was een prachtige voorjaarsweek. Ik had nog genoeg wintervoedsel in huis, maar dat is in de vriezer blijven liggen. Ik had er even geen trek in. Heerlijk weer het voorjaar. Hoewel in de moestuin al druk gezaaid wordt, is er daar ook alleen nog wintergroente te verkrijgen. Dus even geduld nog met alle verse groentes. Ze moeten nog even groeien!

Wat gaven we deze week uit aan boodschappen?

€ 14,65
€ 18,50
€ 5,-
€  5,15
€  9,10
€ 10,35
€  1,00
€  2,15
€  3,40
€  3,35
Totaal: € 72,65
Ik vind dat ik het weer goed heb gedaan deze week. Wederom goed gekeken naar de aanbiedingen en ook weer wat vlees in de vriezer gelegd voor volgende week. Zo halen we er wat uit en leggen we weer iets terug. Zaterdag haalden we eten, dus vandaar dat we deze week wel iets duurder uit waren.Boodschappen

Wat aten we deze week

  • Zaterdag aten de kinderen niet mee. Wij aten daarom een Turkse pizza. Lekker makkelijk voor we zelf naar een feestje gingen.
  • Zondag hebben we soep met stokbrood gegeten. T at wel mee en A niet. En we hadden niet veel zin om te koken. En overigens ook vergeten het vlees uit de vriezer te halen. Daarom maar wederom een lekker makkelijke maaltijd.
  • Maandag krieltjes met sla en dus het vergeten vlees uit de vriezer. Worstjes met spek eromheen.
  • Dinsdag een recept dat ik wel vaker maak. Linda deelde dit vorig jaar op haar blog en sindsdien eten we dit heel graag. Kerrie noodles.
  • Woensdag is pasta dag. Deze week kozen we voor spaghetti met gehakt en courgette. En natuurlijk een laagje kaas!
  • Donderdag was deze week voor de simpele Hollandse pot. Spinazie met aardappels en gekruide speklapjes en een lekkerbekje.
  • Vrijdag is patatdag. Hamburgers waren vorige week in de aanbieding, dus die nemen we er deze week ook gewoon weer lekker bij.

Daarnaast ontbijten we natuurlijk ook de hele week. Iedereen ontbijt hier in huis anders. T eet vaak nog een bord Brinta, A eet chocoschelpjes, honingrondjes of zoiets met melk. Manlief eet gewoon een boterham en ik eet zelfgemaakte mueslirepen. Melk staat daarom ook altijd op de het lijstje. Alleen voor de kinderen overigens. Wij hebben dat niet meer nodig, melk is voor kalfjes en kinderen…. Manlief een kop koffie, of 2 en ik een kop thee. Een goede start van elke dag.

Wat hebben jullie afgelopen week gegeten?

Boodschappen maart | MMopvrijdag
Door

Boodschappen maart | MMopvrijdag

op 02 Apr 2015

[…] met jullie al wat we per week kwijt waren en wat we erbij gegeten hadden. Gemist? Klik voor week 1, week 2, week 3 en week […]

Reactie plaatsen