13 september 2018 
2 min. leestijd

Winterschoenen Red-Rag

T heeft inmiddels nieuwe schoenen, en dus geen Red-Rags deze keer. Hoewel ik dus wel al hele leuke heb gezien ook weer voor deze winter. Niet alleen T is namelijk fan van dit merk, maar mama ook. Daarom toch nog even de site en het persbericht erbij gepakt. En als ik nu eens eind van de maand nog eens…. ach dat gebeurt toch niet en hij heeft inmiddels genoeg schoenen. Maar kijken mag toch?

Fan van Red-Rag

Als je ons al langer volgt dan weet je dat ik al jaren fan ben van Red-Rag en T ook. Zo mochten we een keer in Moergestel langskomen voor “het schoenenfeestje“. T heeft er nog steeds over. Kan ook komen omdat ze heerlijke pasta serveerden overigens. Maar hij baalde ook wel dat de schoenen die hij daar kreeg te klein werden.

Gelukkig vonden we toen, na heel lang zoeken, omdat ze dus hier in de buurt geen Red-Rag in de kleinere maten verkopen op internet de juiste schoenen. Stiekem vond hij ze nog mooier dan de schoenen van het jaar ervoor.
Dit jaar dus geen Red-Rag. Want de nood voor schoenen was te hoog. En nog steeds verkopen ze ze niet in de winkels hier in de buurt. Maar voor het geval we niet konden slagen, had ik dus wel al een exemplaar op internet gevonden, waarvan ik zeker weet dat T hem mooi zou vinden.
Dan had hij best een dagje langer op laarzen kunnen lopen.

Red-Rag collectie

Of zijn huidige schoenen net zo goed gaan bevallen als de Red-Rags dat moeten we natuurlijk nog zien. Zijn ze van dezelfde extreem goede kwaliteit en hoeven ze alleen maar weg omdat ze te klein zijn? Met Red-Rags ben je voor een kleine € 100,- de hele winter (tenzij de voeten snel groeien) klaar. En T heeft er zelfs in de zomer op slechte dagen gewoon op gelopen. Helemaal niet te warm, prima te doen.

De schoen die wij hadden gekocht als…..

Red-Rag 2018-2019

 

Eigenlijk hetzelfde schoentje, maar dan met veters in plaats van met klittenband:

Red-Rag 2018-2019

 

En deze 2 vond T ook wel erg leuk:

Red-Rag 2018-2019 Red-Rag 2018-2019

Omdat T altijd graag blauwe wil, heb ik van alle modellen de blauwe variant gekozen. Ze zijn er ook in rood of bruin.

Welke schoen zou jij kiezen?

Reactie plaatsen