16 januari 2016 
in Nieuws
2 min. leestijd

Waar gaan we dit jaar heen?

Afgelopen week was het weer zover. De jaarbeurs in Utrecht werd overspoeld met prachtig witte stranden en palmbomen. En natuurlijk mooie oude stadjes, en nog veel meer moois dat we dit jaar niet mogen missen als we op vakantie gaan. Januari de maand om je vakantie te plannen. Niet alleen de datum, maar natuurlijk ook de bestemming. Dus waar gaan we dit jaar naar toe op vakantie?

Ik heb een droom

Mijn droom vakantie ligt in elk geval in een warm land. Met strand en palmbomen. Verder is het leuk als er ook nog iets te zien is, leuke marktjes, mooi stadje, misschien nog een leuk pretpark voor de kinderen, o nee, dat hebben ze eigenlijk helemaal niet nodig. Een zwembad met een glijbaan vinden ze daarentegen wel erg leuk. En vriendjes en vriendinnetjes. Papa heeft er nog graag een leuk barretje bij, waar hij dan ’s middag voor de hele familie een lekker drankje kan halen. En mama wil wel dat er genoeg schaduw is, want we zijn gezegend met een nog al lichte huid. Moet het dan een hotel of een appartement worden? Of misschien een camping. Hmm een stacaravan dan, want manlief is niet van plan om met een wc-rol over de camping te lopen. En eigenlijk vind ik het stiekem ook best prettig als dat niet hoeft hoor. Oh en koken willen we natuurlijk ook niet, maar dan wel graag eten, dat ook echt lekker is.Curacao

Maar hoe vind ik nu mijn ideale vakantie? En hoe weet ik nu of ik met mijn budget al deze eisen kan vervullen?
Natuurlijk kan ik zelf het internet uitpluizen naar dat ene perfecte plekje op aarde, of naar een reisbureau lopen en daar een aantal boeken mee naar huis nemen om wat uit te zoeken (ja zo deden we het vroeger). Maar liever maak ik gebruik van een persoonlijke reisconsulent. Iemand die alle tijd neemt voor onze wensen en daar de perfecte vakantie voor uitzoekt.

Persoonlijke reisconsulent

Dat klinkt wel luxe hè, een persoonlijke reisconsulent. En toch is het ook voor mij, en dus ook voor jou haalbaar om hier gebruik van te maken. En eerlijk is eerlijk, ik heb dan liever een persoonlijke reisconsulent dan een persoonlijke trainer. Ik maak liever herinneringen op vakantie, dan dat ik mezelf afbeul in de sportschool. Jij toch ook?
Nou neem dan eens een kijkje bij mijn persoonlijke reisconsulent. Ik mag aan je voorstellen: Debby .

Omdat elke vakantie uw droomvakantie zou moeten zijn!

Indonesië
Debby heeft al vele jaren ervaring in de reisbranche. Zowel met als zonder gezin heeft zij zelf een aantal prachtige reizen gemaakt, maar nog veel meer mensen blij gemaakt met het uitzoeken van een passende reis voor hen. Dus nog geen idee waar je heen wil deze zomer? Of wel een idee, maar kun je de ideale plek nog niet vinden? Laat Debby je helpen, om ook van jouw vakantie een droomvakantie te maken!

En like Debby ook op Facebook, zodat iedereen straks een droomvakantie heeft!

Hoe boek jij je vakantie?

buttydaantje
Door

buttydaantje

op 16 Jan 2016

Tjonge, wat een vragen allemaal over een vakantie. Haha. Wij gaan denk ik naar Frankrijk met de kids. Heb er nu al zin in. En een reisconsulent heb ik niet nodig, heb het heft liever zelf in handen ?

Reactie plaatsen