19 augustus 2016 
1 min. leestijd

Vakantie terugblik: eerste vakantie met kinderen Hanneke

Geen terugblik op onze week de zes weken van de schoolvakantie. Nee om hopelijk steeds te lezen dat we weer aan het strand, het meertje of in de achtertuin hebben genoten van zon leek ons wat saai. En we houden toch ook graag een klein beetje geheim wanneer we precies in het buitenland bivakkeren, sorry inbrekers. Daarom staat deze zomervakantie de wekelijkse terugblik in het teken van terugblikken op vakanties. Van vroeger toen we klein waren, de eerste vakantie alleen, de eerste vakantie met de kinderen en onze favoriete vakantielanden.

Vandaag kijken we terug naar de eerste vakantie van Hanneke met haar oudste.

De eerste vakantie met een kind was toen A ongeveer 5 maanden was. Ze was overdag aan de flesjes, potjes en brood. We hadden een huisje gehuurd in Friesland en een bootje. A kon nog in de maxi-cosi en ging met op die manier dus mee in de boot.
De boot had gelukkig een overkapping dus weer of geen weer, wij gingen er lekker op uit. Omdat we gewoon in Nederland bleven hoefde we ons ritme, en die van haar niet veel aan te passen. We hadden een thermoskan voor warm water en we namen verder alles gewoon mee op de boot.

eerste vakantie

Ook kwamen beide opa’s en oma’s een weekeinde langs. Dus dat was erg gezellig voor alle partijen.

A sliep nog veel en door de maxi-cosi kon ze dat op de boot dus ook gewoon doen. Bij het huisje sliep ze ook, lekker in de schaduw op een kleedje of in de box die bij het huisje zat. Ze had haar eigen slaapkamertje met een kinderbedje. Alles hoorde bij het huisje, dat was dus erg luxe. Alleen een kinderstoel hadden ze niet dus die hebben we daar gekocht (hadden we thuis ook nog niet namelijk).

Het was ook een vakantie met veel zwemmen en eendjes kijken.

Zijn jullie wel eens met je kinderen gaan varen?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 19 Aug 2016

Ja, maar niet meer dan een tochtje van 1 uur of zo.

Cindy - levenalsmama.nl
Door

Cindy - levenalsmama.nl

op 19 Aug 2016

Nee, nog nooit wezen varen :)

Reactie plaatsen