15 juni 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1824

Van avondvierdaagse tot een week rust, dat vat deze week wel een beetje samen. Hoewel rust, stiekem deden we dus nog heel erg veel. Rust zat hem voornamelijk in de blog vakantie deze week. Afgelopen zondag tot en met donderdag kwamen er gewoon geen blogs online. Megaveel inspiratie nog steeds en er liggen nog artikelen te wachten om te worden uitgewerkt. Maar het wilde afgelopen week met de avondvierdaagse gewoon niet lukken om te bloggen. Moe van het slenteren, kinderen laat in bed. En dan was er een kop thee, een bank en chocola. Dus dan lekker even niet.

Maar wel een terugblik op onze week dus.
Vrijdag was dus de laatste dag van de avondvierdaagse. Wij hadden de pech om als allerlaatste te starten en dat betekent op de route van de laatste dag ook meteen dat je op 2 plekken echt moet wachten. De route loopt door het winkelcentrum. Daar worden dan ook nog loempia’s en sushi uitgedeeld, en dat betekent achteraan de rij, 10 minuten stilstaan voor je door de wegversmalling heen bent. En beetje jammer dat de sushi dan ook op was.

Een stukje verderop is een smalle brug waarna je direct een drukke weg moet oversteken. Ook een vertraging van dik 10 minuten. Ondertussen bleven T en ik wel achteraan hangen om dan af en toe toch een stuk wat vlotter door te kunnen lopen.
Na de stempelpost was hij moe. Op dat moment zijn we harder gaan lopen. Aan de andere kant van de weg, iedereen inhalen en waren we in een lekker looptempo iedereen zo voorbij. Trots en doodop kwam hij over de finish.Terugblik_1824
Wendy bedankt voor de foto, die heb ik even van je gestolen, sta ik er zelf ook nog eens op.

Zaterdag vierde neef D zijn eerste verjaardag. En bij een eerste verjaardag hoort een versierd huis. We werden welkom geheten door Bumba.
Natuurlijk is de kleine man door ons en al zijn andere familie flink verwend.Terugblik_1824

De rest van het weekend zou eigenlijk in het teken staan van tennis. Maar omdat R donderdagavond gevallen was en zijn enkel zwaar geblesseerd heeft, hoefde hij de finale niet meer te spelen. Nou ja, eigenlijk wel, maar hij kon hem niet spelen, dus gingen we maar kijken. Was wel lekker en gezellig daar in het zonnetje.

Maandag begonnen we dan toch een beetje uitgerust weer aan de nieuwe week. Einde van de dag, voor het eerst dit jaar weer eens naar de moestuin geweest en aardbeien geplukt. Heerlijk, zo jammer dat ik daar dan ook eigenlijk te weinig tijd voor maak. Maar ja je kan niet alles……Terugblik_1824

Dinsdag ook wegens tijdgebrek eindelijk een start gemaakt met het vaderdagcadeau van dit jaar. We redden het net met maken voor het zondag is als het goed is. Helaas komt het blog hierover dan ook pas na vaderdag online. Op zich niet onverstandig, want dan blijft het cadeau ook wel echt geheim voor R.

Woensdag had ik een stukje van de middag geen kinderen. T naar een feestje van zijn vriendje en A had voorrondes van de talentenjacht op school. Wat heerlijk. In plaats van relaxen, heb ik maar even flink de badkamer onder handen genomen. Vorige week was dat er ook niet van gekomen, en het was dus ook wel echt nodig. En dat gaat 2x zo snel zonder dat er iemand “Mama” roept om de ongeveer 5 minuten.

Kort om, een heerlijke gevulde week. Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen