05 oktober 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1840

Was het je opgevallen dat er nog steeds geen blogs online zijn gekomen? Mij wel. Achter de schermen heb ik het inmiddels wel weer opgepakt, maar ze zijn nog niet online gekomen. De drukte hier duurt nog wel even voort. Dus ook een relatief korte terugblik deze week, want ondanks de drukte is er eigenlijk niet veel te vertellen.

Vrijdag begonnen we met het feestje van A. Zij was net in de zomervakantie jarig en toen kwam het er niet van. Met een hoop geschuif en geregel hadden we dan nu eindelijk een datum en een alternatief programma. Ze ging met 4 vriendinnen en een vriend zwemmen in het Tikibad. Daarvoor aten ze nog zelfgemaakte pizza bij ons thuis. Een gezellige boel.Terugblik_1840

Zaterdag verloor T zijn eerste tand. Na 1 dag flink te wiebelen was hij hem al kwijt. De tweede zit ook los, maar daar heeft hij minder haast mee. Die mag rustig nog even wiebelen in zijn mond. En natuurlijk vertel ik steeds trots dat hij aan het wisselen is. Zelf hoeft hij het niet zo nodig te showen steeds. Wel vroeg hij zich nu af hoe dat ging als hij weer naar de tandarts moet. Want er mist nu een tand om te tellen in zijn mond.

Terugblik_1840

Zondag stond natuurlijk weer in het teken van de tennis. De najaarscompetitie is in volle gang en met dit heerlijke weer, is het ook erg leuk om bij A te kijken. Zeker nu ze zo hard vooruit is gegaan.Terugblik_1840
Daarna zijn we lekker even de duinen in geweest om te genieten van het heerlijke weer.Terugblik_1840

Toch jammer dat een leuk weekend dan snel is afgelopen. De week was dus gewoon druk, met 2 dagen kantoor en 2 dagen werken op school. Geen enkele foto gemaakt. En eigenlijk dus ook niets te vertellen over deze week.
Wel merk ik dat we wat meer in een nieuw ritme komen, waardoor er weer tijd en met name energie overblijft om te bloggen. De eerste artikelen zijn dan ook weer in de steigers gezet en komen met een beetje geluk vanaf volgende week weer online. Maar ik beloof niets…..

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen