20 april 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1816

Zo ik moet deze week echt even een gaatje zoeken om een terugblik te schrijven. En vooral het uitzoeken van de foto’s is best wel een klus geweest. En dat in een week waarbij ik echt tijd en nog meer tijd tekort leek te hebben. Dus heel veel foto’s en weinig tekst deze week. 

Terugblik_1816Vrijdag begonnen we met het vieren van ons 14 jarig huwelijk. We gingen uit eten bij de Japanner bij ons in het dorp.Gewoon gezellig met zijn vieren. Terugblik_1816T at vooral patat en vond de avond iets te lang duren. Maar wij genoten van de sushi.

Terugblik_1816Zaterdag moest R de hele dag op de tennisbaan zijn, maar hij vond nog wel een gaatje om ter gelegenheid van ons huwelijk een taartje te halen.

En ook zondag stond nog in het teken van 14 jaar geleden. We bezochten de Keukenhof. 14 jaar geleden maakten we daar onze trouwfoto’s en sinds die tijd komen we er regelmatig terug. Deze keer gezellig met een van de zussen van R met gezin. Terugblik_1816Heerlijk om zo met elkaar door het park te wandelen en te genieten van alle bollen en toeristen. Eenuitgebreider verslag met veel meer foto’s volgt volgende week.

Maandag waren we dan echt 14 jaar getrouwd, maar hebben we er niets meer aan gedaan. Gewoon werken, naar school en in de middag de kledingkasten van de kinderen uitzoeken.

Terugblik_1816Dinsdag apte ik met Hanneke wat ik allemaal gedaan had in een uur tijd. Moest nog wel even wennen aan het warmere weer, want ik zweette me suf na een paar keer heen en weer fietsen. En het was pas 19 graden…….

Terugblik_1816

Wel was het prachtig weer om voor het Nationaal Fonds Kinderhulp op pad te gaan. Ook dit jaar collecteren we weer voor dit goede doel.

Terugblik_1816Woensdag gingen we na de tennis van A nog even naar het strand. De eerste keer pas dit jaar. Relatief laat voor ons doen. Maar we hebben er weer van genoten.

Donderdag hadden de kinderen een dansvoorstelling op school voor de afsluiting van het kunstproject. Heel fijn om daar bij te kunnen kijken. Ik heb filmpjes gemaakt van het optreden, maar ivm de privacy deel ik die niet hier. Een link naar het filmpje is wel bij mij op te vragen als je het graag wilt zien (familie, vrienden en ouders van klasgenoten)

En hoe was jullie week?

Reactie plaatsen