12 januari 2018 
2 min. leestijd

Terugblik #1802

Zo ook wij zijn het nieuwe jaar weer goed begonnen. Wat een drukke week hebben we weer achter de rug. Een met vele hoogtepunten (letterlijk) en ook een dieptepunt. Echt zo iets dat je dus gewoon nooit wil meemaken.  En natuurlijk zijn we weer terug naar routine, regelmaat en ritme.

Vrijdag zijn we nog begonnen met het opruimen van de kerstboom. Dat moest nog even gebeuren voor het normale leven weer zou beginnen. Bijna 3 koningen, dus hij had ook lang gestaan. Ergens ook wel weer fijn om ruimte in huis te hebben. Hoewel ik de lampjes nog wel mis.
De kinderen hebben nog even genoten van de laatste dag hangen voor het normale leven weer begint, volgens mij zijn ze nog niet uitgerust van de vakantie. Dus we aten ’s avonds lekker makkelijk. Daarvoor moesten we nog wel even naar de supermarkt, alwaar ik bij de kassa dus fijn voor lul stond. Pas deed het niet. Wisten jullie al, want ik had het al opgeschreven natuurlijk in: Je mag mijn pincode nu wel weten. Je mag mijn pincode nu wel weten

Zaterdag waren we de hele dag op stap. Naar Delft. Toerist in eigen land en ’s avonds Middeleeuws eten.

Toerist in eigen land_DelftUit eten in de middeleeuwenEcht een topdag, maar ook vermoeiend. T hield het niet vol.

Uit eten in de middeleeuwen
Zondag deden we dan ook helemaal niets. Zelfs boodschappen doen, vonden de kinderen eigenlijk te veel, maar frisse lucht is ook wel even goed.

Maandag ging natuurlijk de wekker weer. Even wennen! En niet leuk om in het donker weer op te moeten staan. T haalde ik al even eerder op van school, hij mocht even mee naar de huisarts. Al een weekje zit er een wratje onder zijn voet en dat moet eigenlijk even worden weggehaald. Doet namelijk met lopen soms best zeer. Geen stikstof, maar een zalfje om de wrat week te maken. Nu maar hopen dat het snel verdwijnt.

De rest van de week ging eigenlijk als vanzelf voorbij. Tennislesje hier, EHBO avond daar en ik kreeg een nieuwe bijlesdame over de vloer. Zo af en toe geef ik nog wat bijles aan middelbare scholieren die net even extra hulp nodig hebben. Vooral eigenlijk voor vrienden en kennissen. Leuk om te doen, maar zoals nu bij Economie Mavo ook weer even inkomen. Wat moeten ze tegenwoordig weten? En vooral als je net opstart, wat weten ze al wel en wat nog niet. Dus daar hebben we nog best wat tijd in gestopt.

De leuke en veel te korte vakantie zijn we dus wel weer een beetje vergeten.

En hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 12 Jan 2018

Ik vond het fijn dat het gewone leven weer is begonnen. Maar mijn jongste heeft volgende week proefwerkweek, dus het ritme is er meteen ook alweer uit : (

Reactie plaatsen